2777
2789
چون دلیل اصلی باید اون باشه ولی نیست دلیل پشتش قایم شده

قبول دارم ولی نمیشه همه رو اینطوری دید 

‏خیلی تلخه، ‏آدما دیگه حتی خداحافظی هم نمیکنن‏دست از مسیج دادن میکشن و همهچی همونجا تموم میشه ...

اینا همشون لیسانسن با چهار سال درسفیزیو پرستیژ کمتر از پزشکیهتزریق فیلر و ... توسط پزشک انجام میشه ک ...

شما الان هر جا بری مردم تغذیه حرف اولشونه 

بعدم شما برای فقط   پرستیژ  میری پزشکی قطعا نه من میخام دلیل های دیگشو بدونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جامعه چرا اینقدر پزشکی دوست داره؟ چرا تا وقتی می گی این رشته رو می خونی صد هشتاد درجه رفتار ها برات عوض می شه؟ من یه بار یه جایی رفتم گفتن دانشجو های خاص و..  پس حق دارن چون همه این القا می کنن که این رشته خفنه و.. 

این دلیلو خیلی شنیدیم و خب تو با رشته های دیگه هم میتونی جون انسان ها رو نجات بدی مثل پرستاری و ...

اره البته اینم بگم پزشکی بطور کلی شغل درآمد زایی نیس چون بعد از ۷ ۸ سال دانشگاه تازه طرف میتونه بره سرکار 

اسمش به پول زیاد در رفته 

‏خیلی تلخه، ‏آدما دیگه حتی خداحافظی هم نمیکنن‏دست از مسیج دادن میکشن و همهچی همونجا تموم میشه ...

به نظرم نمی ارزه

نظرتو برا خودت نگه دار مرسی آدما علاقه های مختلف دارن نمیشه بگی ارزش نداره اونم شغلی که تو کل دنیا تاپ محسوب میشه و سخته

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

از شما هم نظر نخواستم مرسی

پس مریض شدی پیش دکتر مرد میدونی که ارزش نداره به قول خودت🤗🤗

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

پس مریض شدی پیش دکتر مرد میدونی که ارزش نداره به قول خودت🤗🤗

تو اول برو پیامارو بخون بعد نظر بده  گفتم بدون علاقه و صرفا آرزوی پدر و مادر نمی ارزه چی داری میگی حالت خوبه ؟

تو اول برو پیامارو بخون بعد نظر بده گفتم بدون علاقه و صرفا آرزوی پدر و مادر نمی ارزه چی داری میگی ح ...

عزیزم شما قصد تخریب این رشته رو داشتید برگشتی گفتی کلیشه ای که بگیم جون آدما رو نجات میدن بله من حالم خوبه شما به فکر خودت باش عزیزم

شما الان هر جا بری مردم تغذیه حرف اولشونه بعدم شما برای فقط پرستیژ میری پزشکی قطعا نه من میخام دل ...

کارشناس تغذیه به خودی خود شغل نداره مگه اینکه تا آخر ادامه بده یا تو بیمارستان باشه

بعدم کی رو دیدی مستقیم بره پیش کارشناس تغذیه؟

کارشناس تغذیه به خودی خود شغل نداره مگه اینکه تا آخر ادامه بده یا تو بیمارستان باشهبعدم کی رو دیدی م ...

بله  خب اونها هم باید دکتری بخونند دیگه اونها میتونند کارهای جانبی هم انجام بدند