جامعه چرا اینقدر پزشکی دوست داره؟ چرا تا وقتی می گی این رشته رو می خونی صد هشتاد درجه رفتار ها برات عوض می شه؟ من یه بار یه جایی رفتم گفتن دانشجو های خاص و.. پس حق دارن چون همه این القا می کنن که این رشته خفنه و..
نظرتو برا خودت نگه دار مرسی آدما علاقه های مختلف دارن نمیشه بگی ارزش نداره اونم شغلی که تو کل دنیا تاپ محسوب میشه و سخته
تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋
پس مریض شدی پیش دکتر مرد میدونی که ارزش نداره به قول خودت🤗🤗
تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋
تو اول برو پیامارو بخون بعد نظر بده گفتم بدون علاقه و صرفا آرزوی پدر و مادر نمی ارزه چی داری میگی ح ...
عزیزم شما قصد تخریب این رشته رو داشتید برگشتی گفتی کلیشه ای که بگیم جون آدما رو نجات میدن بله من حالم خوبه شما به فکر خودت باش عزیزم