2777
2789
عنوان

فلج خواب یا همون بختک شدم

41 بازدید | 2 پست

جدیدا خیلی اینطوری میشم 

هوشیار بودم اما نمیتونستم بدنم رو به هیچ وجه تکون بدم ولی چیره عجیبش اینجاست که توی اون حالت دستمو تکون میدادم و دستم نامرئی بود و اون دسته نامرئی متکارو تکون میداد قشنگ دستمو حس میکردم که بلند کردم اما دستم رو نمیدیدم فکر کنم ۱۰ دقیقه تو این حالت بود خیلی حس بدیه متاسفانه همشم اینطوری میشم خیلی وحشتناکه اون لحظه حس میکنم دیگه از این حالت بیرون نمیام و حتی داد میزنم که کسی بیدارم کنه ولی نمیشنوه قبلا نمیتونستم دهنم رو تکون بدم اما الان میتونم داد بزنم هرچند انگار از لحاظ جسمی صدایی نمیدم فقط توهم میزنم که دارم بی صدا داد میزنم جالب اینجاست وقتی اینطوریم محیط رو میبینم ولی وقتی از این حالت بیرون میام چشمام بستس و یهو باز میشه!

خیلی ترسناکه دلیلش چیه؟ یکم عجیبتر از فلج خواب نیست چون دستمو میبینم اما نامرئی و همینطور داد میزنم اما در واقع نمیزنم و حتی گاهی خودمو از تخت میندازم پایین اما نیفتادم و بدتر از همه همه چیو حس میکنم اما ده دقیقه یا بیشتر نمیتونم بلند شم بدنم خیلی سنگینه و رو سرم فشاره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB