2777
2789

همچنان منی وجود داره که همش پی اینه که موفق شه 

من اصلا به خودم نمی‌رسم یعنی از بچگی عادت نداشتم 

حتی بدم میاد زیاد به آینه نگاه کنم 

استایل کردن لباسا رو بلد نیستم 

توصیه ای پیشنهادی؟🫠

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

عزیزم موفقیت چه ارتباطی با رسیدگی داره؟این همه پزشک داریم که کلیم به خودشون رسیدن و موفقم هستن

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاقه ذاتی هست 

بستگی داره ب خودت رسیدنو چی بدونی

کن ارایشو خراب مردن خود میدونم ترجیح میدونم به گوستم با مواد طبیعی برسم اینو میگم به خود رسیدن اما یکیم مژه کاشتن و ارایش و ناخون کاشتنو به خود رسیدن میدونه 

اما قدم.اول به خود رسیدن ارامش روان هست 

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

عزیزم موفقیت چه ارتباطی با رسیدگی داره؟این همه پزشک داریم که کلیم به خودشون رسیدن و موفقم هستن

واقعیت اینکه از بچگی اصلا عادت نکردم به خودم برسم و اینا

اصلا خیلی کارا رو بلد نیستم 

حس میکنم دارم خودمو ندید میگیرم🫠

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
چند سالته

۲۱

همه چیز به اندازش خوبه نمیتونی توی مسیر موفقیت افراطی باشی از اون طرف خودتو تحویل نگیری و برای خودت ...

البته اینکه پولم ندارم بی تاثیر نیست

از خودت فرارى بيشتر

فکر کنم

علاقه ذاتی هست بستگی داره ب خودت رسیدنو چی بدونیکن ارایشو خراب مردن خود میدونم ترجیح میدونم به گوستم ...

خب من هیچ کاری نمیکنم واقعا

نمیخواد زیاد وقت بزاری

لباس رنگ خنثی داشته باش

یکی دو جفت کتونی خوشگل

شلوار جین هر فرمی بهت میاد(معمولا راسته فاق بلند به همه میاد)

شالم اگه میزاری رنگای مختلف داشته باش ولی باید ببینی جی به پوستت میاد

اینا رو داشته باشی استایل تمیز معمولی داری

ضد آفتاب حتما بزن.

آرایش اگه دوست نداری یه رژ لب ساده کمرنگ هم بزنی بسه

ولی ابرو هاتو همیشه تمیز نگه دار، زیادم نازک نکن به سنت نره بالا.

عطر اگه دوست داری همیشه یه عطر سبک یا بادی اسپلش بزن ولی نه جوری که بعضی از دوستان مردم رو خفه میکنن😅

چند تا اکسسوری روزمره هن داشته باش.

گوشواره حلقه ای، یه دستبند خوشگل، چند تا انگشتر دخترونه ظریف. طلا بدلش مهم نیست 

نمیخواد زیاد وقت بزاریلباس رنگ خنثی داشته باشیکی دو جفت کتونی خوشگلشلوار جین هر فرمی بهت میاد(معمولا ...

اول باید برم موهامو درست کنم و اصلاح صورت 

بعد کتونیامو بشورم

وای من اصلا دختر بودن بلد نیستم