2777
2789

راضی هستید؟؟

اگه پسری واقعا پخته باشه توی ۲۵ سالگی با دختر ۲۷ ساله خوبه زندگی کنن.؟؟🥲

پسره ازلحاظ مالی هم پولداره

و هردو تحصیل کرده هستن

و همدیگرو دوس دارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرد کوچکتر باشه به درد نمیخوره 

مادر من 3 سال از بابام بزرگتر بود کلی مشکلات داشتن

پسر دیرتر از دختر به بلوغ عقلی میرسه برای همین میگن پسر چندسال بزرگتر باشه تا به اندازه زنش بفهمه

پسرایی که کوچکترن از زنشون چند مورد تو اطرافیان دیدم یه جوری میشن که انگار میخوان بیشتر وظایفو بندازن رو دوش زنشون

(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

نه این پسری که میگم خیلی پخته هستش

سن کلی تاثیرات داره

قبل ازدواج همه خوب و پخته به نظر میان

(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

مرد کوچکتر باشه به درد نمیخوره مادر من 3 سال از بابام بزرگتر بود کلی مشکلات داشتنپسر دیرتر از دختر ب ...

چقدر چشنگ توضیح دادی

من دوسال از شوهرم بزرگترم

یمقدار این مسائل تو زندگی ما هست

ادم بدی نیست ها

مادرش تو زندگی از خود گذشتگی زیاد داشته برا همین نگاه اونم ایطوره.

مرد کوچیکتر اصلا خوب نیست.

زن راحت نمیتونه زنانگی کنه.

خب مرد بزرگتر ولی بچه ننه و بداخلاق خوبه؟؟؟

ن بابا چه ربطی داره.

تو داری میگی مرد کوچیکتر 

منم گفتم تو زندگی من یکی دارم کوچیکتر از خودم.

و یسری اخلاق ها داره که بنظرم بخاطر اینه که از من کوچیکتره

مگه همه مردها که بزرگترن بچه ننه و بد اخلاقن

اسی تا تو زندگی با مرد کوچیکتر از خودت نری حرف منو متوجه نمیشی