2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه منابعتو رو بگی؟

منم میخوام استخدام شم بانک ولی هیچ چیزی درمورد نحوه خوندن و منابع نمیدونم

✨️˒ ارغـوان من؛ امـیدوارم شجـاعت رفتن داشته باشـے. رفـتن از کنار ڪـسانی که به تـو حـس ناکافـے بودن دادند. رفـتن از جایـی که خانه اسـت؛ اما حـس خانه بودن نمی‌دهـد. رفـتن از دنیاےِ تاریک و کوچـکی که برای خود سـاختی و در نہـایت، مڪانے را بیابـی که از تمـام خستـگی هایـت به آن برگردی... 

میشه منابعتو رو بگی؟منم میخوام استخدام شم بانک ولی هیچ چیزی درمورد نحوه خوندن و منابع نمیدونم

از اینترنت دانلود کردم از ای استخدام و اینا کتابشم هست اگر بخای بخری قیمتش ۷۰۰ خورده ایه 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

من برا قوه ثبت نام کردم اولش خیلی خوب جلو اومدم ولی بعدش گذاشتم کنار کلی جزوه و کتاب هم گرفتم

من همش مریض شدم هم استرس دارم هم میگم ی هفته ای چ معجزه ای میخاد بشه

🫂🙂سردرگم در هیاهو

از اینترنت دانلود کردم از ای استخدام و اینا کتابشم هست اگر بخای بخری قیمتش ۷۰۰ خورده ایه

مرسی

بنظرت همین فایلها جواب میده؟ کافیه؟

✨️˒ ارغـوان من؛ امـیدوارم شجـاعت رفتن داشته باشـے. رفـتن از کنار ڪـسانی که به تـو حـس ناکافـے بودن دادند. رفـتن از جایـی که خانه اسـت؛ اما حـس خانه بودن نمی‌دهـد. رفـتن از دنیاےِ تاریک و کوچـکی که برای خود سـاختی و در نہـایت، مڪانے را بیابـی که از تمـام خستـگی هایـت به آن برگردی... 

مرسیبنظرت همین فایلها جواب میده؟ کافیه؟

یسری فایلا ک فقط سواله ب نظرم متوسطه من برا قبلی فقط این سوالارو خوندم ولی خبلیاش اصلا نیومده بود بی فایده بود بزار تجربم کامل بشه بهت میگم عزیزم کسیم ب من منبع درست حسابی نمیده ی جزوه داتلود کردم از اینترنت پولی بود درسای عمومی رو همه رو خوب توضیح داده من خودم با توضیح راحت ترم اگر بکارم اومد بهت میگم

🫂🙂سردرگم در هیاهو

چندمه مگه ؟برا قوه ۱۴اذر تخصصی رشته من خیلی سخته بخاطر این ناامید شدم وگرنه عمومی اکیم

منم حقوق خوندم 

اون ۳۰ امه 

ب نظرم تا وقت هست بشین بخون ناامیدو بزار بعدا بشیم 

وقتی قبول نشدیم فعلا باید امیدوار باشیم🙂فارق از نتیجه تلاش کنیم

پاشو بریم بخونیم

🫂🙂سردرگم در هیاهو

یسری فایلا ک فقط سواله ب نظرم متوسطه من برا قبلی فقط این سوالارو خوندم ولی خبلیاش اصلا نیومده بود بی ...

ممنون عزیزم انشالله قبول بشی این سری❤️