shahrzadamir مدیر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 5059 عنوان استخدامی | مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 17 پست بچها ی هفته بکوپ بخونم ب نظرتون قبول میشم؟ مریض شدم همش نتونسم بخونم ناامیید دارم میشم 🫂🙂سردرگم در هیاهو 1404/08/20 | 16:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترنو عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 3011 منم حقوق خوندم اون ۳۰ امه ب نظرم تا وقت هست بشین بخون ناامیدو بزار بعدا بشیم وقتی قبول نشدیم فعلا با ... چی بگم آخه خیلی سر این منابع جزواتش اذیت شدم خسته شدم بعد که شروع کردم تخصصیارو دیدم هیچی نمیره تو مغزم اگه پایه ایی بیا باهم بخونیم شاید قسمت اینه برام یه روزنه نجات باشی ✨
shahrzadamir مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 5059 چی بگم آخه خیلی سر این منابع جزواتش اذیت شدم خسته شدم بعد که شروع کردم تخصصیارو دیدم هیچی نمیره تو م ... اره اوکیم منماز ساعت کم شروع کن ببین صبحا بهتر مغزت میفهمه یا عصر یا شب همون تایم بخون از ۳ ساعت شروع کن ب بالا خیلی زیاد بخونی از درسه زده میشیمن ک پایم باهم شروع کنیم بخونیم اگر تو باشی کنارم منم میخونم 🫂🙂سردرگم در هیاهو
ترنو عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 3011 اره اوکیم منماز ساعت کم شروع کن ببین صبحا بهتر مغزت میفهمه یا عصر یا شب همون تایم بخون از ۳ ساعت شرو ... اوکی اگه راحتی بیا تل یا ایتا آیدی بزار پیدات کنم