2777
2789
عنوان

کسی بیداره دلم خیلی گرفته😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 87 پست

برادرم ماموره نیرو انتظامیه امشب بعد ۱هفته اومده خونه الان فهمیدم بخاطر باردار بودن من با برادرم دعواش شده جوری ک همه همسایه ها فهمیدن و چند تا دوستم ک همسایش هستن زنگ زدن ۱۲شب بهم ک اینجوری شده فردا از خونه بیرون نیا این داره پیش همه میگه فردا ببینمش همچین میزنمش این بچه اش هم مثل اون یکی سقط شه

خداکنه هیچ زنی در ارزوی مادرشدن نباشه و تمام زنان سرزمینم طعم مادرشدن رو بچشن😍😍
از اون روز زن داداشم شروع کرد هرجا نشست پشت من حرف زدن ک خوبه من ۲تا بچه دارم عرضه نداره ی پسر هم بز ...

اخی. محلش نده چه جنسش خرابه. عزیزم خواسته خدا بوده و به صلاح نبوده اون بچه به دنیا بیاد که خدا ازت زود پسش گرفته. ایشالا این بچت به دنیا که اومد ایشالا همچین قدمش خیر باشه و از درو دیوار واست خوبی بباره که همه انگشت به دهن بمونن. دختر دره بهشتو برا مادر پدرش باز میکنه. هیچم ناراحت نشو یه دختر داری. دختر نعمته. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سقط مکرر بودم بی علت

دفعه سوم بارداری حرز امام‌جواد رو‌نوشتم‌وبستم به شکممو راحت بچمو به دنیا اوردم

روایتی از پیامبر هست که میغرمایند اگه داخل قبرستان بشی وتمام‌قبرها شکافته بشه وعلت مرگهارو متوجه بشی ۹۰درصدشون از چشم زخم فوت کردن

متن دقیقش تونت هست

درشهرماطوفانی بپاست چادرت را محکمتر بگیر

۷ سال چشم انتظار کشیدم طعنه شنیدم وقتی میبینم یکی چشم انتظاره دلم به درد میاد،انشالله بحق امام رضا ح ...

الهی شکر انشالا خدابرات حفظش کنه.خدا به همهی منتظرای بچه نظر کنه به  حق وحرمت امام رضا

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
خواهر خودت؟؟؟ جدی میگی؟🤦🏻‍♀️

سلام عزیزم😗خدا شاهده به این شبهای عزیز وقتی فهمید باردارم داشت دیوانه میشد!!از عصبانیت گریه کرد،حتی منو از خونه بابام بیرون کرد!!😢چون مجرده و از من بزرگتره ۱۴ سال؛من مادر ندارم،حتی گفت سیسمونی نمیدیم!!!به این شب عزیز تو روم گفت طاقت خوشبختی و بارداری منو نداره😔😔😔

🌸خدایا شکرت🌸
ب نظر من اصلا اهميت نده همه چيزو بسپر بخدا اول خودت ارامش پيدا ميكني عزيزم بزار درگير تو باشه ولي تو ...

اخه چقد اهمیت ندم مامانم هم همش میگه ولش کن محل نده ولی بخدا نمیشه از روزی فهمیده هرجا منو میبینه پیش مردم ب خودم و دخترم تیکه میندازه اشک بچه ۶ساله منو در اورده میگه ما ک باشما نسبت نداریم با بچه من بازی نکن برو باهمونا ک خبر دارن مامانت حامله است بازی کن😢😢😢😢

از اون روز زن داداشم شروع کرد هرجا نشست پشت من حرف زدن ک خوبه من ۲تا بچه دارم عرضه نداره ی پسر هم بز ...

یا علی خدا وکیلی یه سریا ترس از خدا ندارن 

مسخره میکنن  یعنی چی  ببخشید من اگه جات بودم اصلا به حسابش نمی اوردم بی خودم خودتو درگیرش نکن 

از ادمی که خیلی راحت دیگران و به خاطر موقعیتشون مسخره میکنن بدم میاد کار خودتو بکن از بارداریتم لذت ببر 

ببخشید انقدر بگه جونش دراد 

منم سقط مکرر بودم بی علت دفعه سوم بارداری حرز امام‌جواد رو‌نوشتم‌وبستم به شکممو راحت بچمو به دنیا ا ...

بله تو کتاب معراج هم نوشته شده این روایت

سلام عزیزم😗خدا شاهده به این شبهای عزیز وقتی فهمید باردارم داشت دیوانه میشد!!از عصبانیت گریه کرد،حتی ...

سلام گلم

خوبی؟

حالت بهتره ایشالا؟

یعنی آدم چیزایی میشنوه رسما شاخ درمیاره

آخه مگه خونه ی بابای اونه فقط؟؟؟

خیلی مواظب باش