2777
2789
عنوان

کسی بیداره دلم خیلی گرفته😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 87 پست
برادرم ماموره نیرو انتظامیه امشب بعد ۱هفته اومده خونه الان فهمیدم بخاطر باردار بودن من با برادرم دعو ...

وااااا این ادم پس روانیه با توجه به حرفات

برادرت با چه امیدی باهاش زندگی میکنه

درشهرماطوفانی بپاست چادرت را محکمتر بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه شهره هرته نره بیرون. توکلش به خدا باشه .چه زنه سلیطه ایه که از شوهرش حساب نمیبره و از خانواده شو ...

بخدا روزی ک رفتم جهزیه خریدم چنان شری راه انداخت ب داداشم میگفت چراانقد بابات داره بهش جهزیه میده درصورتی ک کار میکردم بیشتر وسایل و خودم خریده بودم باردار شدم میگفت بعد من ازدواج کرده چرا باید از من زودتر بچه دارشه سیسمونی خودم کار کردم چون پدرم دستش خالی بود بدون اینکه شوهرم بفهمه پول دادم برام خریدن میگفت بره من باید بچه دارشدم ده برابر بخرن حالا هم ک اینجوری ۳تاخواهریم این فقط بامن چشم و هم چشمی داره و چند وقت ی بار ی بهونه پیدا میکنه باروح و روانم بازی کنه

خداکنه هیچ زنی در ارزوی مادرشدن نباشه و تمام زنان سرزمینم طعم مادرشدن رو بچشن😍😍

چقدر شماها با زن داداشاتون جورین آخرش ددعوا میشه من سال تا سال زن داداشمو نمیبینم اصلا چرا بعضیا رو زیادی مهم میکنید تو زندگيتون آخرش زبونشون دراز میشه که فلانی چرا بهم احترام نزاشت فردا هم میگه بیا خونه منو تمیز کن من هیچوقت با زن داداش و خواهر شوهر صمیمی نمیشم با هیچکس صمیمی نمیشم تا آخرش دعوا نشه مگه اینا کی ان که حرفاشون براتون مهمه من که هیچکس رو آدم حساب نمیکنم تا اعصاب گران قدرمو واسشون خراب کنم 

وااااا این ادم پس روانیه با توجه به حرفات برادرت با چه امیدی باهاش زندگی میکنه

ب امید دونا بچه ک طلاقش بده ک بچه ها رو نگه داره

عزیزم تو به کس دیگه گفتی حامله ای اونوقت به مادرت نگفتی!!چطور مادرت متوجه نشده. زنداداشرم ول کن ناراحتی برات خوب نیست

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
برادرم ماموره نیرو انتظامیه امشب بعد ۱هفته اومده خونه الان فهمیدم بخاطر باردار بودن من با برادرم دعو ...

غلط میکنه بزنه

مگه شهر هرته؟؟؟

شوهرت چی کاره هست پس این وسط؟

برده یه دونه بزنه تو دهنش بنشونتش سر جاش دیگه

جوابشو بده خوب، چرا انقدر مظلوم بازی در میاری؟

بخدا روزی ک رفتم جهزیه خریدم چنان شری راه انداخت ب داداشم میگفت چراانقد بابات داره بهش جهزیه میده در ...

اصلا بگو باباتم خریده باشه به اون چه ربطی داره

وااااا

بخدا انقد الان خودمو نفرین کردم بغض داره خفه ام میکنه .وقتی فهمید حامله ام پیش مردم برگشته بهم میگه خداکنه پسر باشه حداقل بتونی جاتو تو خونه شوهرت محکم کنی مطمئنم اینبار دختر باشه طلاقت و میدن میفرستنت خونه بابات 😢😢😢😢

غلط میکنه بزنه مگه شهر هرته؟؟؟ شوهرت چی کاره هست پس این وسط؟ برده یه دونه بزنه تو دهنش بنشونتش سر ...

حالا مثل سگ‌مثلا از من میترسه ولی از جایی ک میدونم روانیه و امکان داره کتکم بزنه اتفاقی بیافته برام میترسم برم سراغش 

سلام گلم خوبی؟ حالت بهتره ایشالا؟ یعنی آدم چیزایی میشنوه رسما شاخ درمیاره آخه مگه خونه ی بابای ا ...

مرسی دوست مهربونم،خداروشکر خیلی بهترم😘آره عزیزم من خودم از چشم شور خواهرم به خدا که تنها پناهمه پناه بردم عزیزدلم

🌸خدایا شکرت🌸
بخدا انقد الان خودمو نفرین کردم بغض داره خفه ام میکنه .وقتی فهمید حامله ام پیش مردم برگشته بهم میگه ...

یه رفتاری از خانواده شوهرت دیده یا از شوهرت که اینو‌میگه درسته؟؟؟؟

بخدا انقد الان خودمو نفرین کردم بغض داره خفه ام میکنه .وقتی فهمید حامله ام پیش مردم برگشته بهم میگه ...

خیلی بیشعوره

بگو مگه خودت زن نیستی؟؟؟؟

چه جوری میتونی بگی دخترزا؟ مگه خودت دختر نبودی؟

بعضیها چقدر نفهمن

من موندم چه جوری تا حالا حالش رو نگرفتی