2777
2789
عنوان

کسی بیداره دلم خیلی گرفته😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 87 پست
پس بی شک همین زن داداشت بهت نظرداشته

چی بگم والا.الان ک همش میگه خداروشکر دوتا دارم نازا نیستم از من قایم کرده.بخدا من ب هیچکس نگفتم وقتی شکمم بزرگ شده همسایه ها فهمیدن حتی ب مادر خودم نگفتم ی همسایه اش من و تو سونو دید رفت ب مامانم گفت چون خودم تپل بودم اصلا مشخص نیس باردارم 

خداکنه هیچ زنی در ارزوی مادرشدن نباشه و تمام زنان سرزمینم طعم مادرشدن رو بچشن😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم😗خدا شاهده به این شبهای عزیز وقتی فهمید باردارم داشت دیوانه میشد!!از عصبانیت گریه کرد،حتی ...

عزیزم❤️❤️❤️ 

اطرافمان مشتی خزنده،که راه به راه پوست می اندازند و حقارتشان را با تصور تخریب ما زنده میکنند😏
خیلی بیشعوره بگو مگه خودت زن نیستی؟؟؟؟ چه جوری میتونی بگی دخترزا؟ مگه خودت دختر نبودی؟ بعضیها چقد ...

باورت میشه هزاران بار بهش حرف زدم جوریه ک ب همه میگه فک میکنه کی هست انگار از دماغ فیل افتاده .چون ادم حسابش نمیکنم میسوزه و همش درگیر منه ولی واقعا بعضی حرفهاش جیگرمو اتیش میزنه و مجبورم بخاطر برادرم و بچه هاش کوتاه بیام

من باردار شدم به کسی نگفتم فقط خانواده خودم

تا ۴ماهگی هم‌به زنداداشم‌نگفتم چون قبلش سقط داشتم

به فامیلای همسرم نگفتم تا نه ماهگی افتاد تو‌عید واسه عید دیدنی اومدن منو‌دیدن شوکه شده بودن 

زنداداشمم بخواد حرفی بزنه تو‌خونه خودش پدر مادرم بهش اجازه ننیدن درباره ما حرفی بزنه

شما برادرت یا خانوادت شل اومدن که دور برداشته

اصلا به همه دنیا گفتی به اون نکفتی

دوست نداشتی بگی

خیلی کوتاه اومدین‌جلوش

گریه واسه چی؟؟

حرف زد بگو دستت بمن بخوره زنگ میزنم ۱۱۰بیان ببرنت

درشهرماطوفانی بپاست چادرت را محکمتر بگیر

یه رفتاری از خانواده شوهرت دیده یا از شوهرت که اینو‌میگه درسته؟؟؟؟

رفتاری ندیده والا .سربچه قبلی شوهرم دوست داشت پسر باشه واین میدونه شوهرم پسر دوست داره این حرف و میزنه

رفتاری ندیده والا .سربچه قبلی شوهرم دوست داشت پسر باشه واین میدونه شوهرم پسر دوست داره این حرف و میز ...

شوهر منم پسر دوست داشت ولی دختر شد

تو‌حرفام بشوهرم گفتم که الان خیلی به رفتار تو با دخترمون دقت دارن واینا کلی باهاش حرف زدم

الان خیلی مراقبه

همه‌جونش دخترمه

گاهی هم از عمد میگه الان که فندقمو دارم با هزارتا وسرم عوضش نمیکنم

باید حرفایی از شوهرت بشنوه که خفه بشه

درشهرماطوفانی بپاست چادرت را محکمتر بگیر

عزیزم تو به کس دیگه گفتی حامله ای اونوقت به مادرت نگفتی!!چطور مادرت متوجه نشده. زنداداشرم ول کن نارا ...

ب کسی نگفتم گلم خیر سرم رفتم سفره صلوات یکی از همسایه ها از قیافه ام فهمید بهم گفت بارداری گفتم ن کجام ب باردارا میخوره بعد از زنداداشم پرسید گفت خواهرشوهرت بارداره گفت نمیدونم والاباشه هم ب من نمیگن ک تا ی هفته بعد این قضیه شکمم مشخص شد باردارم رفتم مولودی همه هی گفتن بارداری دیدم دیگه تابلوعه گفتم اره 

سه ماهت که تموم شده چرا نمیگفتی

چون بچه قبلی ۶ماهه تو شکمم مرد واقعا عذاب کشیدم میترسیدم کسی بفهمه باز ی اتفاقی بیافته 

شوهر منم پسر دوست داشت ولی دختر شد تو‌حرفام بشوهرم گفتم که الان خیلی به رفتار تو با دخترمون دقت دار ...

شوهرم خیلی بادخترم جوره حتی بارها گفته ۱۰تا بچه دیگه هم بیاد پسر باشه این برام ی چیز دیگه است ولی ایشون زبون نفهمه دوست داره بره همه حرف بسازه

من باردار شدم به کسی نگفتم فقط خانواده خودم تا ۴ماهگی هم‌به زنداداشم‌نگفتم چون قبلش سقط داشتم به ف ...

خانوادم  و چون تو مجتمع همه میشناسن همش میگن بیخیال باش نسبت ب حرفهاش فک کن سگ واق واق میکنه میگن اون آبرو حالیش نمیشه ما ک نمیتونیم مثل اون باشیم داداشمم ک فقط دلش بره بچه هاش میسوزه میگه چیزی بهش بگم من برم سرکار بچه هارو اذیت میکنه داداشم خیلی دل رحم و مهربونه میگه گناه داره خانوادش باهاش خوب برخورد نمیکنن این دوست داره ب شمانزدیک شه نمیدونه چجوری باید اینکارو کنه 

یا علی خدا وکیلی یه سریا ترس از خدا ندارن  مسخره میکنن  یعنی چی  ببخشید من اگه جات ب ...

ازخداترس داشت ک این همه حرف نامربوط نمیزد .خیلی دلم شکست فقط واگذارش کردم ب خدا

سلام عزیزم😗خدا شاهده به این شبهای عزیز وقتی فهمید باردارم داشت دیوانه میشد!!از عصبانیت گریه کرد،حتی ...

ببخشیدا چ نامرد من خواهرم بچه اول خانوادس و مجرده من و خواهر کوچیکم ازدواج کردیم زن داداشم و خواهرکوچیکم باهم باردارشدن و چون خانواده زن داداشم سیسمونی ندادن بابام خواهرمو زن داداشم و برد بره جفتشون سیسمونی خرید خواهر بزرگم ک مجرده کلی ب مامان و بابام حرف زد ک چطور بره اون ک قبل اینا بچه دار شد نخریدین اون با اون وضع خودش کار کرد داد خریدین براش