2777
2789
عنوان

کسی بیداره دلم خیلی گرفته😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 87 پست
چقدر خرافاتی😕مامانت ممکنه با خبر بارداریت چه ضرری بهت برسونه که بهش نگفتی؟؟درک نمیکنم

انشالله دامنت سبز عزیزم خدا زیبا ترین نینی رو بهت بده بحق امام سجاد

فر فری موی غزل ساز منی😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خرافاتی😕مامانت ممکنه با خبر بارداریت چه ضرری بهت برسونه که بهش نگفتی؟؟درک نمیکنم

ترسیده وقتی به مادرش گفت مادرش به کسی بگه

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

حرز امام‌جواد بنویس وهمراه خودت نگه دار تو جیبت تو‌گردنبدی چیزی

یه سرچ‌کن ببین چی دربارش نوشته

تمام چشم‌نظرها رو‌از بین میبره

برای جادو‌هم‌به دست راستت ببن به بازوت

درشهرماطوفانی بپاست چادرت را محکمتر بگیر

از اون روز زن داداشم شروع کرد هرجا نشست پشت من حرف زدن ک خوبه من ۲تا بچه دارم عرضه نداره ی پسر هم بزاعه خوبه ی بچه عقب مونده خدا داد بهش سقط کرد و خیلی حرفهای دیگه هرچی هم بهش میگن خب حالا بهت نگفته وقتی مادرش هم نمیدونسته چراباید ب تو میگفت میگه ن این از جنس خرابشه ب من نگفته حالا خوبه دخترا زاعه و این چرت و پرت ها شاید باورتون نشه ی حرفهایی میزنه و ی چیزایی گفته ک الان یادش میافتم فقط دارم اشک میریزم و مینویسم

خداکنه هیچ زنی در ارزوی مادرشدن نباشه و تمام زنان سرزمینم طعم مادرشدن رو بچشن😍😍
انشالله دامنت سبز عزیزم خدا زیبا ترین نینی رو بهت بده بحق امام سجاد

برای من دعا کردی عزیزم؟؟ممنونم ازت یه لبخند گنده زدم بااین دعای قشنگت.الهی هرچی ازخدا میخوای بهت بده،برام دعا کن خیلی  وقته منتظرم

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
چ اشکالی داره تازه ۴ ماهته میگفتی ترس تودلم بود نگفتم

مهم اینه نفهمه حالیش نمیشه

خداکنه هیچ زنی در ارزوی مادرشدن نباشه و تمام زنان سرزمینم طعم مادرشدن رو بچشن😍😍
برای من دعا کردی عزیزم؟؟ممنونم ازت یه لبخند گنده زدم بااین دعای قشنگت.الهی هرچی ازخدا میخوای بهت بده ...

۷ سال چشم انتظار کشیدم طعنه شنیدم وقتی میبینم یکی چشم انتظاره دلم به درد میاد،انشالله بحق امام رضا حاجت روا شی منو حاجت روا کرد عزیز دلم

فر فری موی غزل ساز منی😍😍😍
از اون روز زن داداشم شروع کرد هرجا نشست پشت من حرف زدن ک خوبه من ۲تا بچه دارم عرضه نداره ی پسر هم بز ...

آخه بعضی حرفاتف سربالاست اگرنه میگفتی برای خداکارنداره به کسی بچه ی ناقص بده مواظب باش آه زن حامله نگیردت ولی آدم دلش نمیادبه برادرش این نفرین رابکنه

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

ب نظر من اصلا اهميت نده همه چيزو بسپر بخدا اول خودت ارامش پيدا ميكني عزيزم بزار درگير تو باشه ولي تو درگيرش نباش

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️