2777
2789

این اطلاعاتی که من بهتون میدم شاید بعضیا بدونید اما به هر دلیلی اگه تا الان نمیدونستید حتما حتما بخونید خیلی وقتتون رو نمیگیره 

اگر شوهر شما مال و اموال و ملک داره اعم از خونه یا ماشین یا هر مالی که پشتوانه زندگیتون باشه که بشه سند زد پس این متن رو بخونید وگرنه نیازی نیست

اگر شما فرزندی ندارید و به هر دلیلی شوهر شما فوت کنه مال خاصی به شما نمی‌رسه و نهایتاً اگر مهریه خوبی داشته باشید می‌تونید مطالبه مهریه کنید و اگر چیزی به نام شما نباشه به راحتی از خونه یرونتون می‌کنن چون اموال به پدر و مادر فرد یا در صورت فوت پدر و مادر ه خواهرها و برادرها می‌رسه در کل به شما چیزی نمی‌رسه جز یک هشتم اموال که چیزی نیست 

اگر شما فرزند دارید و پدر و مادر فرد فوت نشدند و زنده‌اند اگر شوهر شما فوت بکنه باز هم شما یک هشتم اموال رو می‌تونید مال خود کنید که چیزی نیست و باقی اموال بین فرزندتون و پدر و مادر فرد تقسیم می‌شه . شما باید همین الان از حق خودتون و بچه‌تون دفاع بکنید وگرنه در صورت فوت شوهر اموال  به صورت کامل به شما انتقال پیدا نمی‌کنه  ضرر می‌کنید 

اگر شما فرزند دارید و پدر و مادر فرد فوت شده نگران چیزی نباشید کار خاصی نباید انجام بدید خطری شما رو تهدید نمی‌کنه 

نکته بعد 

در مورد دختران مجرد 

اگر شما دختر مجردی هستید که پدر شما حقوق بازنشستگی دریافت می‌کرده یا بیمه بوده در هر صورت در صورت نداشتن شغل و بیمه نشدن ( می‌تونید شغل داشته باشید مثلاً شغل‌های هنری اما بیمه نباشید که در این صورت این شغل حساب نمی‌شه) و مجرد بودن حقوق بازنشستگی پدر به شما انتقال پیدا می‌کنه و نیازی نیستش که شما خودتون رو جدا بیمه کنید چون اینطوری هزینه بیشتری رو باید بپردازید سعی کنید از بیمه پدر استفاده کنید اگر بیمه نیستید  کار دولتی انجام نمی‌دید 

اگر هم متاهل هستید و شوهرتون بیمه هست یا بازنشسته شده حقوق بازنشستگی شوهر به شما انتقال پیدا می‌کنه مگر اینکه بعد از فوت شوهر شما شاغل بشید که در اون صورت حقوق قطع میشه یا اینکه ازدواج کنید باز هم حقوق شما قطع می‌شه 

امیدوارم تونسته باشم با این اطلاعات کمکی کرده باشم 

اگر سوالی داشتید بپرسید

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

یه نکته رو نگفتم اینکه حقوق مستمری بازنشستگی شوهر یا پدر در صورت بودن افراد واجد شرایط بین افراد تقسیم میشه و فقط به یک نفر خاص نمیرسه

مثلا دونفر بچه نداشته باشن؟

می تونن وصیت کنن هر کدوم که زودتر فوت کرد همه چیزش به اون یکی زوج برسه؟

یا مثلا فرض کنید یه نفر یه خونه و ماشین و یه مغازه به نامش داره

اگه فوت کنه خانمش می تونه با مهریه همه رو بگیره؟

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

من همسرم بچه دار نمیشه و چون کارش سخته 

یه روز مادرشون گفتن فلانی دور از جون بمیره چون بچه نداره اموالش میرسه به ما

همسرم اول ماه حقوقش گرفت رفت خونه زد به نام من 

یعنی اول به نام خودش بود بعد زد به نام من 

میگن این حبه هسته و همسرت می‌تونه خونه پس بگیره یا دور از جون خدایی نکرده اتفاقی بیفته خانوادش میتونن خونه بگیرن؟

مثلا دونفر بچه نداشته باشن؟می تونن وصیت کنن هر کدوم که زودتر فوت کرد همه چیزش به اون یکی زوج برسه؟یا ...

خیر نمیتونه چون مال و اموال بین وراث دیگه تقسیم میشه و وصیت هم فقط برای یک سوم اموال هست نه بیشتر 

اگر همه اموال رو برای بعد از فوت میخواین به فرد خاصی انتقال بدین باید در حضور وکیل و دفتر اسناد رسمی از طریق صلح عمری انتقال بدین که بعد از فوت همه اموال به فرد مورد نظر میرسه و قبل از فوت هم صلح عمری کارایی نداره

نه به پدر و مادر هم میدن

چه قانون چرتی. انگار پدر مادر احتیاج دارن به پول بچه ی مرده شون.واقعا مزخرفه

چقدرش به بچه میرسه؟ مثلا یه خونه دو میلیاردی چقدرش مال بچه میشه چقدرش مال زن و چقدرش مال پدر مادر شوهر؟ 

پس فقط از طریق مهریه میشه ب ی چیزی رسیدخانواده شوهر من ب شخصه رحم ندارن میان سهمشونو میبرن

سعی کنید همین الان یه چیزی رو با چرب زبونی یا به هر طریقی به اسم خودتون کنین حتی شده مثلا اگر خونه ای هست نصفش رو به نام خودتون بگید بزنه 

خیر نمیتونه چون مال و اموال بین وراث دیگه تقسیم میشه و وصیت هم فقط برای یک سوم اموال هست نه بیشتر اگ ...

متوجه شدم پس راه حل داره یه نفر همه ی اموالش رو واسه یه نفر دیگه به ارث بزاره

اگه فرزند داشته باشیم و پدر مادر شوهر زنده باشن، مگه همه اموال شوهر به بچه نمیرسه؟

خیر بین وراث طبقه اول یعنی فرزند و پدر و مادر شوهر تقسیم میشه

چه قانون چرتی. انگار پدر مادر احتیاج دارن به پول بچه ی مرده شون.واقعا مزخرفهچقدرش به بچه میرسه؟ مثلا ...

یک هشتم زن 

یک ششم والدین 

بقیه بین بچه ها تقسیم میشه

سلام من همسرم بچه دار نمیشه و چون کارش سخته یه روز مادرشون گفتن فلانی دور از جون بمیره چون بچه نداره ...

همه اموال رو بگید شوهرتون از طریق صلح عمری به شما انتقال بده اینطوری قبل از فوت شما نمی‌تونید ازش بگیرید و بعد از فوت هم پدر و مادرش نمیتونن بگیرن