2777
2789
عنوان

خانومای عزیز یه لحظه بیاین یه چیز مهم می‌خوام بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 27 پست
متوجه شدم پس راه حل داره یه نفر همه ی اموالش رو واسه یه نفر دیگه به ارث بزاره

بله درسته این راه حلشه

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
همه اموال رو بگید شوهرتون از طریق صلح عمری به شما انتقال بده اینطوری قبل از فوت شما نمی‌تونید ازش بگ ...

ببین عزیز 

مثلا یه نفر ۱۰۰ تا سکه مهریه اش باشه 

می تونه همه شو از اموال همسر فوت شده برادره؟

اگه اینجوریه که با مهریه میشه به راحتی گرفت

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یک هشتم زن یک ششم والدین بقیه بین بچه ها تقسیم میشه

پس بخاطر همینه پدرشوهر مادرشوهرم نمی‌ذارن بچه بیاریم ها. ببین فکرشون تا کجا کار کرده که مرگ بچه خودشونم تصور کردن عوضیا. میترسن بچشون بمیره و مال و اموال به بچه من برسه. کدوم مال و اموال دقیقا؟ 😂 خیلی خودشونو دست بالا گرفتن

چه قانون چرتی. انگار پدر مادر احتیاج دارن به پول بچه ی مرده شون.واقعا مزخرفهچقدرش به بچه میرسه؟ مثلا ...

نصف مال بچه اش باقی یک هشتم به زن و بقیه هم بین پدر و مادر تقسیم میشه 

ببین عزیز مثلا یه نفر ۱۰۰ تا سکه مهریه اش باشه می تونه همه شو از اموال همسر فوت شده برادره؟اگه اینجو ...

گرفتنش با مهریه سخته چون پای وراث دیگه میاد وسط مثل پدر و مادر 

نصف مال بچه اش باقی یک هشتم به زن و بقیه هم بین پدر و مادر تقسیم میشه

بازم خوبه نصف به بچه میرسه. زن(همسر) که کلا هیچ حقی نداره توی قانون. من یه تاپیک زده بودم درمورد اینکه خانومها پول و درآمدتونو به شوهرتون ندین،خرج خورد و خوراک و لباس شوهر و بچه ها نکنین. پربازدید شده بود اتفاقا. با فهمیدن این قانونی که شما گفتی، بیشتر مطمئن تر شدم به اون حرفم. زن نباید درآمدشو به همسر بده. اگر داد، حتما به یه چیزی بده که به اسم خودش باشه سندش. وگرنه اشتباهه. ببین بعد مرگ شوهر، هیچ ارثی به زن نمیرسه. عملا زن برده حساب میشه. اگه یه زن بیاد درآمدشم در طول زندگی خرج کنه با فکر برابری و فلان، بیشتر خودشو برده کرده. 

خانوما نکنین این کارو. پولتونو قایم کنین. 

برابری وجود نداره. 

بله درسته این راه حلشه

با صلح عمری کاغذی که به امضای وکیل و اینا رسیده می گیریم که بعد از فوت من اموالم به فلانی میرسه 

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

بازم خوبه نصف به بچه میرسه. زن(همسر) که کلا هیچ حقی نداره توی قانون. من یه تاپیک زده بودم درمورد این ...

امیدوارم به شما و افرادیکه نمی‌دونن کمکی کرده باشم

با صلح عمری کاغذی که به امضای وکیل و اینا رسیده می گیریم که بعد از فوت من اموالم به فلانی میرسه

حتما حتما با وکیل مشورت کنید و در دفتر اسناد رسمی این کارو انجام بدین اونا بهتر راهنمایی میکنن چون متنش باید کاملا حساب شده و قانونی باشه 

بله همین میشه 

بله یدونهنه گفتم حق طلاق و حضانت باید بدی اونم بیخیال شده

مردها این کارو نمیکنن چون میدونن که ضرر می‌کنن پس سفت بچسب به همون مهریه