2777
2789

روش یه سال کراش بودم. تمام دنیام اون بود.👀

بعد پیشنهاد داد خیلی خوشحال شدم و آشنا شدیم.😍🥲

دید دختر پاکی ام و قصدم جدیه اهل خوشگذرانی نیستم عقب کشید.

دنبال عشق و حال بود. حالا هم بهونه های مختلف در میاره که منو سرد کنه از خودش.

میگه درساتو خوب بخون رشته خوب قبول شو برو با یکی بهتر از من! میگه تو دختر خوبی هستی دلم نمیاد وعده الکی بهت بدم و بازیت بدم. واضح بگم من نمیتونم خوشبختت کنم تایپ هم نیستیم. یک طرفه تلاش نکن لطفا. میتونیم رفیق باشیم ولی پارتنر نباشیم.

از دیروز گریه ام میگیره. اون تنها کسی بود که دوستش داشتم.😭 کسی مثل اون نبود...

مطمئنم فردا ازدواج کنه با فرد آفتاب مهتاب ندیده ازدواج میکنه. حالا چرا منو رد کرد؟🙁

اون دندون میخونه و من پرستاری که مرخصی گرفتم واسه کنکور. اگه رشته تاپ بیارم نظرش عوض میشه؟

La

عزیزم کسی که تورو نمیخواد نمیخواد 

تو اگه زیباترین زن دنیا هم باشی بهتر شغل و رشته رو هم داشته باشی اون تورو نمیخواد پس رهاش کن 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دمش گرم صادق بوده باهات میتونست استفادشو بکنه بعدش بندازتت دور 

به نظرم بهترین کار برات اینه بخونی دندون قبول شی اون موقع کلی انتخاب داری

https://HarfBeMan.pw/@SUJxQTQ3NElJL1FtRHhjWVRYT1R3UT09 حرفی سخنی هرچی...
همچین آدمی دنبال اینکه رابطه جنسی باهات برقرار کنه بعد ولت کنه بهتر بذار بره گمشه

مطمئنم این فردا میره دختر آفتاب مهتاب ندیده می گیره

حالا منو پیدا کرده چرا میگه دلم میسوزه نمیتونم کاری باهات کنم ولی نمیخوام با هم باشیم؟😐

La

عزیزم کسی که تورو نمیخواد نمیخواد تو اگه زیباترین زن دنیا هم باشی بهتر شغل و رشته رو هم داشته باشی ا ...

خب دلیل منطقی نداشت

منم خیلی وقت بود روش کراش زده بودم

یعنی چی میاد جلو بعد میگه خوشم نمیاد تایپ هم نیستیم پس جدا شیم؟ 

زندگی خاله زنک بازیه؟😐

La

خب دلیل منطقی نداشتیعنی چی خوشم نمیاد تایپ هم نیستیم پس جدا شیم؟زندگی خاله زنک بازیه؟

عه 

اینکه بازیت نداده ، یه مدت باهات اشنا شده در حد خیلی معمولی الانم داره خیلی مودبانه میگه که نمیخواد 

دیگه بزور که نمیشه یکی و نگه داری ، اگه الانم بزور و با خواهش به رابطه ادامه بده شش ماه دیکه هم همینه 

یا همش استرس خیانت کردن و بی توجهیشو داری  

خب دلیل منطقی نداشتمنم خیلی وقت بود روش کراش زده بودمیعنی چی میاد جلو بعد میگه خوشم نمیاد تایپ هم نی ...

خودت پیامش رو گذاشتی 

اون برای سوء استفاده میخواستت اهلش نبودی ولت کرده 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼