2777
2789
عنوان

😎🙂😎🙂؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 67 پست
بعدشم مردای ایرانی جنبه ندارن

منم میخواستم همینو متوجه بشید

ذات که بد باشه .فکر که کثیف نباشه.هرجا باشه خودشو نشون میده. 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخواستم همینو متوجه بشید ذات که بد باشه .فکر که کثیف نباشه.هرجا باشه خودشو نشون میده. 

👌👌👌👌

"مرد من" زن نیستم اگر زنانه پای عشقت نایستم...من از قبیله"زلیخا" امده ام انقدر "عشقت" را جار میزنم تا"خدا"برایم کف بزند😍😍😍😍😘😘😘😘
منظورم همون بی حجابیه

به نظر من این نیست

اگه اینجوری بود خارج از کشور هییییچ زندگی شکل نمیگرفت و همه از هم میپاشید

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
به نظر من این نیست اگه اینجوری بود خارج از کشور هییییچ زندگی شکل نمیگرفت و همه از هم میپاشید

اره ایرانیا بی جنبن

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
هر دو مقصر ان... ولی بیشتر خانوما رو من مقصر میدونم ... و البته بگم دختران رو.. چون خیانت در دخترا ...

ولی ب نظر من علت اینکه در مورد دوم کمتر اینه که خانوما بیشتر به تعهد به همسرشون وفادارن و کلا ذات ی خانوم کمتر دنبال این کارا میره.. البته نظرتون محترم.. منم نظرمو گفتم😊

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا

ب نظرمن بیشترین اسیبم خانمامیبینن

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

مقصر ادم و حوا بودن 

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
هر دو مقصر ان... ولی بیشتر خانوما رو من مقصر میدونم ... و البته بگم دختران رو.. چون خیانت در دخترا ...

بازم خانوما مقصر شدن😏

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏