naaafise مدیر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان 😎🙂😎🙂؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 67 پست ب نظرتون علت خیانت چیه ک انقدرم زیادشده😐😐😐😐🤔🤔🤔🤔 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1397/02/02 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیطونکی عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 27239 فضای مجازی..ماهواره..تنوع طلبی ..حجاب های افتضاح حجابهای افتضاحعزیزم پس اگه اینطوره مرد ایرانی اگه بره خارج راه به راه باید حجاب بگیرناین تفکرات چیه تو رو خدا اونکه خیانت نمیکنه بدحجابا رو نمیبینه؟؟؟؟ من اونقدر بی حوصلم که شما حرف بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
yeganeh1235 عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 1770 سیرمونی نداشتن چشم اقایون والبته بعضی خانم ها به امید روزی که امضامو تغییر بدم که بالاخره منم آدم شدم مهربون شدم.برام یه صلوات بفرست خواهش میکنم
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 مقصر زنان یامردا؟؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
دخترووونه79 عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2294 حجابهای افتضاح عزیزم پس اگه اینطوره مرد ایرانی اگه بره خارج راه به راه باید حجاب بگیرن این تفکرات ... والا حجاب خارجیا از ایرانیا بهتره...اونا لخت هستن ولی ایرانیا انقد لباسای تحریک کننده میپوشن ک اون لختا هیچن دربرابرشون "مرد من" زن نیستم اگر زنانه پای عشقت نایستم...من از قبیله"زلیخا" امده ام انقدر "عشقت" را جار میزنم تا"خدا"برایم کف بزند😍😍😍😍😘😘😘😘
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 امریکا😐 😅😅 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
_من_با_خدا_رقصیدم_ عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 426 تلگرام هرکی موافقه لایک کنه والا خیلیا هم دارن از تل گرام استفاده درست میکنن ...اون بنده خدا ذاتش خرابه تل گرامم نباشه از ی راه دیگه خیانتشو میکنه ....
دخترووونه79 عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2294 حجابهای افتضاح عزیزم پس اگه اینطوره مرد ایرانی اگه بره خارج راه به راه باید حجاب بگیرن این تفکرات ... بعدشم مردای ایرانی جنبه ندارن "مرد من" زن نیستم اگر زنانه پای عشقت نایستم...من از قبیله"زلیخا" امده ام انقدر "عشقت" را جار میزنم تا"خدا"برایم کف بزند😍😍😍😍😘😘😘😘
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 تلگررام ماهواره 😐😐 وگرنه مردای ما از پاکم یه چیزی اونورترن😐😐 ادم باید زات خوبی داشه باشه روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
pastiil عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 19087 فضای مجازی..ماهواره..تنوع طلبی ..حجاب های افتضاح حجاب افتضاح؟؟؟؟؟؟؟ به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد 98/4/4
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 بعدشم مردای ایرانی جنبه ندارن دقیقا روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
تنهااااااااااام عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 2531 هر دو مقصر ان...ولی بیشتر خانوما رو من مقصر میدونم ... و البته بگم دختران رو..چون خیانت در دختران و مردان متاهل بیشتر خیانت زنان متاهل و پسران مجرهده
شیطونکی عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 27239 والا حجاب خارجیا از ایرانیا بهتره...اونا لخت هستن ولی ایرانیا انقد لباسای تحریک کننده میپوشن ک اون ل ... نه گلم قبول ندارممردای خوب توی همون اجتماعی دارن قدم بر میدارن که مردای خیانتکار و کثیف.چرا پس دسته ی اول خیانت نمیکنن؟؟؟ من اونقدر بی حوصلم که شما حرف بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄