از اون غذاهاست که مثل فسنجون با مذاق همه سازگار نیست یا نه خوشمزست واقعا
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
مرغ پرتقالی چه جوریه؟من نارنگی ترش داشتم آبشو گرفتم ریختم تو مرغ خیلیییی خوشمزه شد.
بجای آب فکر کنم آب پرتقال میریزن
من درست کردم به امتحانش می ارزید واقعا برای یه بار جذاب بود ولی حواست باشه پرتقال شیرین نریزی که شیر ...
جدی؟ من پرتقال ترش دارم توی خونه خواستم فردا پرتقال شیرین بخرم فکر کردم با ترش بد میشه
عه پس شبیه همون میشه من درست کردم با آب نارنگی. خیلی خوشمزه و خوشرنگ شده بود.
چندتا دونه نارنگی ریختی عزیزم؟