ava_nm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 888 عنوان معلمم 78 بازدید | 3 پست یکی از نماینده هام میاد مدرسه رو.بهم میریزه از نمایندگی برش داشتم حرصی شده 1404/08/20 | 00:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نرگسی۶۸۹۰ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6998 و منی که نماینده ام دوست دارم معلم منو از نمایندگی عزل کنه ولی روز به روز عاشقم میشه و کلی ازم تعریف میکنه😅 خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
ava_nm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 888 و منی که نماینده ام دوست دارم معلم منو از نمایندگی عزل کنه ولی روز به روز عاشقم میشه و کلی ازم تعریف ... 😂😂😂
نرگسی۶۸۹۰ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6998 😂😂😂 بخدا خسته شدم اینقدر نقاشی و کاردستی درست کردم کلی هم جشن و مراسم همش میگه شما خیلی با سلیقه ای نقاشیت خیلی خوبه اینقدر ازم تعریف می کنه منم خر میشم 🤣حتی پیک های آخر هفته ی بچه هارو هم من تصحیح می کنم خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔