2777
2789
عنوان

خانواده مقوله عجیبیه

63 بازدید | 8 پست

دارم به این فک میکنم. این خونواده چیه که نه میشه قورتش بدی نه بالا بیاری. 

من بچه آخر یه خونواده پرجمعیتم. یادمه از همون بچگی با همه شون یه اختلاف مشترک داشتم و هیچ جوره نتونستم باهاشون کنار بیام. من معنی خیانت، نفرت، بددهنی، فوحش، پرخاش، خودشیفتگی، زور و ناحق گویی، استبداد و دیکتاتوری و ....اولین بار توی خانواده درک کردم. الان یه زن میانسالم.محل زندگیمو چندین ساله ازشون دور کردم. هیچ صنمی باهم نداریم. سالی دو سه بار فقط میرم دیدنشون و لحظه شماری میکنم تا برگردم خونه خودمون. روز به روز هم انگار عقلشون زایل میشه از اولشم کارهاشون عاقلانه و منطقی نبود هرگز و خیلی بهم فشار میومد. لحظاتی بود که واقعا زار میزدم و بخدا میگفتم تو با چه حقی منو آوردی تو این خونواده. و ازش میخواستم کاملا محو بشم از صحنه آفرینش. اننننقدر توی فشار قرار میگرفتم. الان دورم ولی هنوز هم اون فشاره هست روم. من ابدا به حرفشون گوش نکردم توی تصمیمات مهم زندگیم چون به کسی لطمه ای وارد نمیشد کاری که میخواستم و انجام دادم. ولی یا وجود این حسادت ها دخالت ها ترحم و ...سایه شو از زندگیم برنمیداره. جایی که بی ادبی و فحاشی عادتشون بود من مودب بودم. ولی این ادب درک نمیشد و هنوزم که هنوز مسخره میکنن و میگن ادا و اطوارته. چرا دست از سرم برنمیدارن؟چرا راحتم نمیذارن؟پدر مادر خواهر و برادر هر طور که فورشو بکنید احترامشون رو داشتم و دارم ولی اونها بدترین خاطرات رو برام رقم زدن. و الان هنوز کابوسهاش با منه‌.و جالبه همیشه طلبکارن و هنوز مسخره میکنن. تحقیر میکنن. واقعا خانواده چیه؟چیکار باید کرد؟

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

مطمئنم تازه باهاشون کانتکت داشتی

کلا قطع رابطه کن

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا نمیشه آخه. مگه میشه؟ من نرم هم اونها نمیذارن.

هنوز ذهنت بهشون وابستس بدون اونا سمی ان و ارامشتو میگیرن پس قطع ارتباط کن

خوب...راستش ماجرا از این قرار گاهی چیزای درست هموناین که دوست نداریم بشنویم:)!

چرا نمیشه نه رفتی نه امدی مث خیلیا

بابام زنگ میزنه بهم مظلومانه میگه باباتو ول کردی. یه زنگم نمیزنی. بعد میشنوم از خواهرم که میره پشت سرم مسخره میکنه پیش بیگانه. میگه اون دخترم اهل اداس. تازه تنبلم هست. دلم میشکنه واقعا. هربار مساد خونمون با جون و دل ازش پذیرایی میکنم. نمیذارم آب تو دلش تکون بخوره ولی...

هنوز ذهنت بهشون وابستس بدون اونا سمی ان و ارامشتو میگیرن پس قطع ارتباط کن

عین چسب به روحم چسبیدم. کاری کردن باهام صبح که بیدار میشم به خودم میگم چقد دختر بدی هستس چقد زشتی چقد بدرد نخوری. چون ارشد خوندم ولی نتونستم کار گیر بیارم. یه همسر خیلی خوب و مهربون دارم. احساس خوشبختی میکنم ولی خونواده عین بختک هنیشه رومه

عین چسب به روحم چسبیدم. کاری کردن باهام صبح که بیدار میشم به خودم میگم چقد دختر بدی هستس چقد زشتی چق ...

عزیزم میگم ک سمی ان ازشون دور شی ارامش پیدا میکنی

خوب...راستش ماجرا از این قرار گاهی چیزای درست هموناین که دوست نداریم بشنویم:)!