2777
2789
عنوان

خانمای متاهلی که pco هستن بیان

168 بازدید | 25 پست

لطفا گزارش نکنید واقعا برام سواله و دغدغه ست 

خانوما چجوری بفهمم کی تحریک شدم و میل جنسیم زیاد شده؟علامتاش چیه؟

من از همون اولین باری که پریود شدم همینطوری pco بودم،بخاطر همین حتی نمیدونم برانگیختگی واقعی دقیقا چجوریه و چه علائمی داره

یعنی همین که صرفا رابطه بخوایم میشه برانگیختگی و میل به رابطه((منظورم برای وقتیه که از سمت همسر تحریک نشده باشیم))

چون دیدم که آدمای با رحم تخمدان نرمال مثلا در طول روز یدفعه ای میگن که وای الان دلم میخواد و این حرفا..یا یه دوست مجرد دارم مدام و تحت هر شرایطی داره از رابطه جنسی حرف میزنه از بس میلش زیاده و مثلا میگه ترشحاتم خیلی زیاده و 💦میشم و این حرفا

خب مایی که pco هستیم یعنی برانگیختگی رو به شدتی که اونا تجربه میکنن اصلا تجربه نمیکنیم تا وقتی درمان نشیم؟

یکی بیاد اینارو و فرق میل جنسی قبل و بعد از ابتلا به pco رو برام توضیح بده ممنون میشم🫠

وا مگه ربط داره به تنبلی تخمدان؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۰ ساله متاهلم 

اصلا نمی فهمم چطور روتون می شه این مطلبو بیان کنید اونم بین دوستاتون

حیا رو غورت دادین دنبال آبرو می گردین

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

۲۰ ساله متاهلم اصلا نمی فهمم چطور روتون می شه این مطلبو بیان کنید اونم بین دوستاتونحیا رو غورت دادین ...

والا من حرفش رو نمیزنم از حرفای دوستم هم متنفرم.البته دوست سابقم محسوب میشه.ولی کل دوران دبیرستان و دانشگاه از هر ۱۰تا حرفش ۹تاش همینا بود

منم متاهلم ولی نامزدم فعلا وارد این مسائل نشدم

مجردی؟ازدواج کنی میفهمیآدم مجرد این حس جنسی رو نداره مگر اینکه فیلم بد ببینه یا کتاب نامناسب بخونه ی ...

نیاز جنسی و برانگیختگی ذاتیه از بلوغ به بعد هم تو هر ادم نرمالی به وجود میاد ربطی به مجرد و متاهل بودن نداره

۲۰ ساله متاهلم اصلا نمی فهمم چطور روتون می شه این مطلبو بیان کنید اونم بین دوستاتونحیا رو غورت دادین ...

خب اینجاسایت زنونس چرایه سوالی پیش میادنپرسیم خب ازکجابپرسیم

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

والا چیزی که من شنبدم آره،میگن تحت تاثیر قرار میدهمثلا من شخصا تا حالا پیش نیومده به شدت اون دوستم ا ...

اما به نظر من فرق شما با دوستت اینه که شما سردی دوستت گرمه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
مجردی؟ازدواج کنی میفهمیآدم مجرد این حس جنسی رو نداره مگر اینکه فیلم بد ببینه یا کتاب نامناسب بخونه ی ...

این حس جنسی منظورتون همون دوستمه؟

چون منکه شخصا مثل چیزی که شما میگید هستم،نکه اصلا میلی نداشته باشم،ولی به شدت و وخامت اون نیستم

نیاز جنسی و برانگیختگی ذاتیه از بلوغ به بعد هم تو هر ادم نرمالی به وجود میاد ربطی به مجرد و متاهل بو ...

قبول ندارم

معمولاً خانما به کسی که علاقه ی عاطفی دارن کشش جنسی هم پیدا میکنن وگرنه ب خودی خود این حس وجود نداره

باز مگه اینکه طرف خیلی هات باشه که اونم من زیاد ندیدم تو خانما

ترشحات زیادی که استارتر گفت هم بخاطر عفونته یا بلاخره فیلم یا داستان اروتیک خونده تحریک شده