2777
2789
عنوان

خانمای متاهلی که pco هستن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 25 پست
اره من کل بدنم دچار سردی شده حتی دستگاه گوارشم از بس سردی مصرف کردم،ولی اون کارتون کارتون عسل و خرما ...

خب اینا خیلی تاثیر داره 

عسل و خرما خیلی گرمه 

اگه دوستت گرمه با خوردن اینا گرم تر میشه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خب اینا خیلی تاثیر داره عسل و خرما خیلی گرمه اگه دوستت گرمه با خوردن اینا گرم تر میشه

پس همونه.گرمیجاته که اینطوری اثر میذاره.

چون یه دوست متاهل هم دارم که طبعش بلغمه و مدام گرمی مصرف میکنه که نرمال بشه

منم که خودمو زدم به سردی و گویا از کار افتادم🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینجاسایت زنونس چرایه سوالی پیش میادنپرسیم خب ازکجابپرسیم

عزیزمن تصواتت راجع به سایت با واقعیت خیلی فاصله داره

اینجا سایت زنانه نیست بلکه سایت بارداری و بچه داریه و بازدید و عضویتش هم عمومیه در حال حاضرم کاربراش از بچه ۱۰ ساله تا سن بالا هستن هیچ ممنوعیتی واسه طیف خاصی نداره

بعلاوه اینکه حتی اگه عضو هم نباشن بازدید از سایت زایگان و آززززززززاااااااد هست

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

پس همونه.گرمیجاته که اینطوری اثر میذاره.چون یه دوست متاهل هم دارم که طبعش بلغمه و مدام گرمی مصرف میک ...

ممکنه دلیل اصلیش نباشه اما نقش مهمی داره درونش

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
عزیزمن تصواتت راجع به سایت با واقعیت خیلی فاصله دارهاینجا سایت زنانه نیست بلکه سایت بارداری و بچه دا ...

عزیزم بچه ها الان از ما واردترن شما برو بپرس ازشون از منه ۲۶ساله و شمای ۲۰ ساله هم واردترن هم با تجربه تر

عزیزم بچه ها الان از ما واردترن شما برو بپرس ازشون از منه ۲۶ساله و شمای ۲۰ ساله هم واردترن هم با تجر ...

۲۰ ساله متاهلم نه اینکه ۲۰ سالمه و متاهلم

چون اونا پی دونن دلیل نمی شه که رعایت نشه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

نیاز جنسی و برانگیختگی ذاتیه از بلوغ به بعد هم تو هر ادم نرمالی به وجود میاد ربطی به مجرد و متاهل بو ...

نیاز به جنس مخالف با اون برانگیختگی جنسی فرق داره

تو زن ها دومی فقط بعد از ازدواج و ارتباط با مرد یا فکر کردن بهش، به وجود میاد

۲۰ ساله متاهلم نه اینکه ۲۰ سالمه و متاهلمچون اونا پی دونن دلیل نمی شه که رعایت نشه

والا دکترا درست جواب نمیدن،توی سایتا کامل توضیح داده نمیشه

دیگه چجوری متوجه بشیم پس

سخت نگیرید.بچه ای که وارد اینجا بشه و همچین مسائلی رو دنبال کنه دیگه بچه نیست که،

نیاز به جنس مخالف با اون برانگیختگی جنسی فرق دارهتو زن ها دومی فقط بعد از ازدواج و ارتباط با مرد یا ...

این درسته قبولش دارم.

میگم که دوستم خیلی فکر میکنه و حرفش رو میزنه،ولی من نه زیاد فکر میکنم نه حرفی میزنم

نیاز به جنس مخالف با اون برانگیختگی جنسی فرق دارهتو زن ها دومی فقط بعد از ازدواج و ارتباط با مرد یا ...

هرکی مجرده به جنس مخالف فکر نمیکنه؟ 

کلا نیاز به جنس مخالف فطریه