77__deniz مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 6437 عنوان حس ششم هس 150 بازدید | 40 پست حالم بده کِی تموم میشه این بدبختی میشه واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید 1404/08/19 | 22:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamnhjgg5566 عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 4977 میشه توکل کن به خدا به استراحت نیازی داری ببین خیلی سر در گمی خسته از ادما ولی خب ببازم باهشون کنار میام مهربونیم بستگی به خودت داره
خوشگل_خوش_شانس عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 6435 میشه توکل کن به خدا به استراحت نیازی داری ببین خیلی سر در گمی از منمچیزی بگو🥲 یا الله
shadeli00lilili عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 7086 الان حالت یکم بده احساس پوچی میکنی دلهره داری اگه نشه چی اما بدون به همین زودیا فوقش تا اخر ابان ماه خبر خوش میشنوی و حس شادابی و خوشحالی دست پیدا میکنی
حرمانن عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 1921 میشه توکل کن به خدا به استراحت نیازی داری ببین خیلی سر در گمی سلام گل برا منم بگو دیروز خودش بود ک دیدمش🥲؟بهم میرسیم؟؟ خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 الان حالت یکم بده احساس پوچی میکنی دلهره داری اگه نشه چی اما بدون به همین زودیا فوقش تا اخر ابان ماه ... من چی ههرچی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mamnhjgg5566 عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 4977 از منمچیزی بگو🥲 خیلی امروز انگار برات بد بودولی مودب باش انگار یه اتفاقی پیش امده برات عصبانی هستی درسته خسته از ادما ولی خب ببازم باهشون کنار میام مهربونیم بستگی به خودت داره
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 خیلی امروز انگار برات بد بودولی مودب باش انگار یه اتفاقی پیش امده برات عصبانی هستی درسته 🥺من؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mamnhjgg5566 عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 4977 من چی ههرچی شما مشکل انگار حل شده پا درد داری انگار یاکوشت درد میکنه درسته خسته از ادما ولی خب ببازم باهشون کنار میام مهربونیم بستگی به خودت داره
خوشگل_خوش_شانس عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 6435 خیلی امروز انگار برات بد بودولی مودب باش انگار یه اتفاقی پیش امده برات عصبانی هستی درسته الان آرومم از ازدواج من چی حس میکنین یا الله
gomshode_drkhod عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 3153 میشه توکل کن به خدا به استراحت نیازی داری ببین خیلی سر در گمی وقتی منو دید چه حسی پیدا کرد ؟از نزدیک بیشتر خوشش اومده بود یا مجازی ؟ ازچیام خوشش اومد؟کی پیام میده؟
mamnhjgg5566 عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 4977 سلام گل برا منم بگو دیروز خودش بود ک دیدمش🥲؟بهم میرسیم؟؟ اره خودش بود انگار لباس زرد پوسیده بود یا مشکی ابی سورمه اره خسته از ادما ولی خب ببازم باهشون کنار میام مهربونیم بستگی به خودت داره
ahoojon11 عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 387 خیلی امروز انگار برات بد بودولی مودب باش انگار یه اتفاقی پیش امده برات عصبانی هستی درسته این ماه باردارمیشم؟
mamnhjgg5566 عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 4977 الان آرومم از ازدواج من چی حس میکنین خوبه انگار یه خانم حسادت میکنه خودتم فکر میکنم میدونی خسته از ادما ولی خب ببازم باهشون کنار میام مهربونیم بستگی به خودت داره