77__deniz مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 6438 عنوان حس ششم هس | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 40 پست حالم بده کِی تموم میشه این بدبختی میشه واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید 1404/08/19 | 22:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_jhyekta عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 71 شما مشکل انگار حل شده پا درد داری انگار یاکوشت درد میکنه درسته از منم بگوو😭🥺
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 شما مشکل انگار حل شده پا درد داری انگار یاکوشت درد میکنه درسته حس میکنی امسال دندون پردیس یا روانشناسی دولتی میارم؟حست به مهاجرتم چیه سه تا ۵ سال دیگه؟ران پام درد میکنه درسته اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
حرمانن عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 1923 اره خودش بود انگار لباس زرد پوسیده بود یا مشکی ابی سورمه اره 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲سورمه ای🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲با اینکه ی سال شده دیشب فقط از پشت سر دیدمش بعد فهمیدم اون بود کل دیشب نخوابیدم 💔💔💔میشه بگی چی با خودش فکر کرد اون منو نگا کرد متوجه شدم خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂
delbaramfffff عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 5946 الان حالت یکم بده احساس پوچی میکنی دلهره داری اگه نشه چی اما بدون به همین زودیا فوقش تا اخر ابان ماه ... محمد پسر همسایه مون میاد خواستگاریم اگ باهم ازدواج کنیم خوشبخت میشیم؟
shadeli00lilili عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 7200 اره خودش بود انگار لباس زرد پوسیده بود یا مشکی ابی سورمه اره عزیزم لطفا درباره ی اینکه کی نامزدی میکنم میشه بهم بگی خیلی استرسشو دارم یکمم از خودم بگو لطفا
delbaramfffff عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 5946 اره خودش بود انگار لباس زرد پوسیده بود یا مشکی ابی سورمه اره محمد پسر همسایه مون میاد خواستگاریم اگ باهم ازدواج کنیم خوشبخت میشیم؟
77__deniz مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 6438 الان حالت یکم بده احساس پوچی میکنی دلهره داری اگه نشه چی اما بدون به همین زودیا فوقش تا اخر ابان ماه ... خستم همش میگن این ماه حس خوشحالی میگیری و ماه تموم میشه و من میمونم وغصه زیاد میشه واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید
mamnhjgg5566 عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 4977 🥺من؟ انگار حالت خوب نیست خوب میشی انگار یکی ار اعضای خانواده ات بیماره خوب میشه درسته خسته از ادما ولی خب ببازم باهشون کنار میام مهربونیم بستگی به خودت داره
خوشگل_خوش_شانس عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 6441 خوبه انگار یه خانم حسادت میکنه خودتم فکر میکنم میدونی کی ازدواج میکنم گلم مشخصاتش چیه شغلش ظاهرش یا الله
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 خستم همش میگن این ماه حس خوشحالی میگیری و ماه تموم میشه و من میمونم وغصه زیاد عشقم ببخشیدا حلال کن پرسیدم تو تاپیکت🥰🤭 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
gomshode_drkhod عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 3153 انگار حالت خوب نیست خوب میشی انگار یکی ار اعضای خانواده ات بیماره خوب میشه درسته وقتی منو دید چه حسی پیدا کرد ؟از نزدیک بیشتر خوشش اومده بود یا مجازی ؟ ازچیام خوشش اومد؟کی پیام میده؟
shadeli00lilili عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 7200 خستم همش میگن این ماه حس خوشحالی میگیری و ماه تموم میشه و من میمونم وغصه زیاد صبر کن میبینی ثمره صبرتو عزیزم
mamnhjgg5566 عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 4977 بچه ها درخواست بدین فردا همشو جواب میدم خسته از ادما ولی خب ببازم باهشون کنار میام مهربونیم بستگی به خودت داره
77__deniz مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 6438 عشقم ببخشیدا حلال کن پرسیدم تو تاپیکت🥰🤭 شما حس ششمی؟ میشه واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید
77__deniz مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 6438 صبر کن میبینی ثمره صبرتو عزیزم من تو مرز خودکشی ام میشه واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید