2789
عنوان

قهر شوهر

399 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها. مادرشوهرم خیییلی اهل نیش و کنایه زدنه چندوقت پیش دیکه زد به سیم آخر جلوی مادرم و زن داداشم بیخود و بیجهت پرید بهم. شوعرمم همیییییشه پشت اونو میگیره حتی اینبار که وااااقعا نفهمیدم چرا شروع کرد به حرف مفت زدن ، شوهرم گفت خوبت کرد حقته من پشت مادرمو میگیرم!!! اوایل خیییلی خوب بود شوهرم اما خودم بهانه گیر بودم غر میزدم الان مدتیه دارم رو خودم کار میکنم واقعا عوض شدم اما شوهرم خیییییییلی داغون شده اصصصصصلا تحمل نظر مخالفمو نداره سریع قهر میکنه جای خوابشو جدا میکنه در بعضی موارد هم گیر میداد میگفت یا جمع میکنی میری خونه بابات یا خودمو میکشم!!!! اوتشب که مادرش خییلی بد حرف زد دیگه اومدم خونه زنگ زدم به پدرش اومد هممممممه جیو بش گفتم گفتم طرف حساب من از اول تو بودی نه یه زن. چی ازم میخواد؟ اخلاقای خیییلی زشت شوهرمو هم گفتم گفتم یا پسرتو زنتو نصیحت میکنی یا مارو بخیر شمارو بسلامت. از فرداش که پدرش باهاش حرف زده بود دیگه با من قهره، الان سه روزه تو خونه غذا نمیخوره فقط واسه خواب میاد حواب سلاممو به زور میده سه شبه توی اتاق دیگه میخوابه..... نمیدونم چیکار کنم من فعلا هیچ واکنشی نشون ندادم ولی واقعا کلافه شدم دیگه. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خودت بزن به بیخیالی .نه اخم کن نه شاد باش معمولی انگار هیچی نشده البته هر مردی یه قلقی داره .من اگه مظلوم باشم شوهرم روی سرم سوار میشه همچین مواقع جدی جدی که میشم خودش میاد سمتم

اومد خونه برو جلوش بشین. بگو قهر ماله دختر بچه هاس نه یه مــــــرد. باهاش صحبت کن. اشتباه کردی پایه پدرشوهرتو وسط کشیدی مگه بچس با باباش حرف زدی درستش کنه

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

واقعا موندم.

مامانم میگه فعلا صبر کن وظایفتم کامل انجام بده نزار چیزی رو بندازن گردن تو. یا دست برمیداره لز این کارش یا یه کاری میکنه یا حرفی میزنه که نباید بزنه، مثل اونموقع ها که میگفت جمع کن برو. اونوقت قاطع وسایلتو جمع کن بیا واسه همیشه

بیش‌تر مردا هم همینطورن منم شوهرم همش طرف مادر و خانوادشه زندگی به خودت تلخ نکن ازین به بعد مادرش هرچی میگه بهت بلند شو برو بگو من برم کار دارم جوابش ندا چون تهش تقصیرکار ماییم و شوهرامون هم مدافع مادرشون.

عزیزم سعی کن بیشتر به شوهرت محبت کنی و زیاد غر نزن چون مردا از غرزدن زیادی فرارین.حرفای مادرشوهرتم خواستی به شوهرت بگو ولی فقط محض خالی شدن.همینکه خودتون متوجه بشین کار مادرشوهرت اشتباه بود کافیه.چون بالاخره مادرشوهره نمیشه کاریش کرد عزیزم

اومد خونه برو جلوش بشین. بگو قهر ماله دختر بچه هاس نه یه مــــــرد. باهاش صحبت کن. اشتباه کردی پایه ...

خییییییییلی وضعیت وخیم بود باید پدرش میفهمید کاراشو.که اگه یهو جنع کردم رفتم خونه بابام بدونن دردم چی بود . ضمنا اگر مادرش اونجوری بهم نمیپرید اصلا قصد نداشتم به کسی جیزی بگم. ما زندگیمون خییییییلی تحت تاثیر اطرافیانه وگرنه هیچوقت خودمون دوتا مشکل خاصی نداشتیم

واقعا موندم. مامانم میگه فعلا صبر کن وظایفتم کامل انجام بده نزار چیزی رو بندازن گردن تو. یا دست برم ...

شوهر منم میگه وسایلت جمع کن منم وسایلم جمع میکنم میاد میگه نکن من یه چیزی گفتم ببین باید همچین مواقع اقتدار خودت داشته باشی 

بابایه من مثل همسر شما بود. همیشه طرف مامان وخواهر وزنداشش بود تازه بعداز سی سال داره میفهمه حق با مامانم بوده.بعضی از مردا خیلی خونواده دوستن تنها راهش اینه که خودت حقتو ازشون بگیری وجوابشونو بدی وقتی همسرت نیست وهیچ وقت بدشونو پیشش نگو

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
عزیزم سعی کن بیشتر به شوهرت محبت کنی و زیاد غر نزن چون مردا از غرزدن زیادی فرارین.حرفای مادرشوهرتم خ ...

منم همیشه واسه خالی شدن تعریف میکنم برا شوهرم ولی درهرصورت اون منو مقصر میدونه. قسم قران بخورم قبول نمیکنه مقصر من نبودم

به مادرشوهرتم همیشه احترام بذار اگه حرف ناراحت کننده ای هم زد یا محترمانه جوابشو بده یا هم از این گوش بگیر از گوش دیگه ولش کن بره.بابا کین مثلا که ما بخوایم اینجوری خودمونو ناراحت کنیم بخاطرشون.دو روز دنیاس.منم اولش همش ناراحت میشدم ولی خداروشکر درس شدم

بابایه من مثل همسر شما بود. همیشه طرف مامان وخواهر وزنداشش بود تازه بعداز سی سال داره میفهمه حق با م ...

جوابشونو بدم چارتا حرفم میزارن روش میزارن کف دست شوهرم

منم همیشه واسه خالی شدن تعریف میکنم برا شوهرم ولی درهرصورت اون منو مقصر میدونه. قسم قران بخورم قبول ...

به شوهرت زیاد محبت کن و پیشش به مادرشوهرت احترام کن تا ببینه.چن وقته ازدواج کردی؟؟