2821
2789
عنوان

قهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 24 پست
خییییییییلی وضعیت وخیم بود باید پدرش میفهمید کاراشو.که اگه یهو جنع کردم رفتم خونه بابام بدونن دردم چ ...

همینه عزیزم. مشکل اینه دور و وریامون دست از سر زندگیمون برنمیدارن مگر نه یه زوج جوون باهم مشکلی ندارن مگه تو موارد خاص. اگه زندگیتو دوست داری باهاش صحبت کن همه حرفاتو بدون اشک وبغض بهش بگو بدون اینکه صداتو بلند کنی وخیلی جدی

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
به مادرشوهرتم همیشه احترام بذار اگه حرف ناراحت کننده ای هم زد یا محترمانه جوابشو بده یا هم از این گو ...

مادرشوهر به درک. اون منو خیط کرد حالا هم خودش قهر کرده انتظار داره من برم طرفش ، بمیره هم اینکارو نمیکنم.

الان مسئله شوهرمه. سابقه نداشته سه روز قهر باشه با این شدت

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بدبختی من اینه که پدرش پسرعمومه. تا الان اگر تحمل کردم بخاطر برادری عمیق مدرم و عموم بوده واقعا دوست ندارم برادری ۷۰ سالشون بخاطر این زنیکه عجوزه به هم بخوره

یک سال

منم دقیقا همینجوری بودم اولا.همش درس میشه نگران نباش فقط عادت دادن شوهرت به محبتو احترام به مادرشوهرت مخصوصا جلو شوهرتو فراموش نکن.امیدوارم همه چی زودتر حل بشه

مردا تشنه محبتن باید به محبت عادتشون بدی که اگه یه روز ناراحتت کردن محبتو کم کنیو متوجه کار اشتباهشو ...

وقتی قهر میکنه خدارو هم بنده نیست تو این سه روز انقد اروم باش برخورد کردم که نگو. ولی مث یه تیکه سنگ شده. والا نمیدونم پدرش پرش کرده یا نصیحتش

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز