2777
2789
عنوان

قهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 24 پست
خییییییییلی وضعیت وخیم بود باید پدرش میفهمید کاراشو.که اگه یهو جنع کردم رفتم خونه بابام بدونن دردم چ ...

همینه عزیزم. مشکل اینه دور و وریامون دست از سر زندگیمون برنمیدارن مگر نه یه زوج جوون باهم مشکلی ندارن مگه تو موارد خاص. اگه زندگیتو دوست داری باهاش صحبت کن همه حرفاتو بدون اشک وبغض بهش بگو بدون اینکه صداتو بلند کنی وخیلی جدی

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
به مادرشوهرتم همیشه احترام بذار اگه حرف ناراحت کننده ای هم زد یا محترمانه جوابشو بده یا هم از این گو ...

مادرشوهر به درک. اون منو خیط کرد حالا هم خودش قهر کرده انتظار داره من برم طرفش ، بمیره هم اینکارو نمیکنم.

الان مسئله شوهرمه. سابقه نداشته سه روز قهر باشه با این شدت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدبختی من اینه که پدرش پسرعمومه. تا الان اگر تحمل کردم بخاطر برادری عمیق مدرم و عموم بوده واقعا دوست ندارم برادری ۷۰ سالشون بخاطر این زنیکه عجوزه به هم بخوره

یک سال

منم دقیقا همینجوری بودم اولا.همش درس میشه نگران نباش فقط عادت دادن شوهرت به محبتو احترام به مادرشوهرت مخصوصا جلو شوهرتو فراموش نکن.امیدوارم همه چی زودتر حل بشه

مردا تشنه محبتن باید به محبت عادتشون بدی که اگه یه روز ناراحتت کردن محبتو کم کنیو متوجه کار اشتباهشو ...

وقتی قهر میکنه خدارو هم بنده نیست تو این سه روز انقد اروم باش برخورد کردم که نگو. ولی مث یه تیکه سنگ شده. والا نمیدونم پدرش پرش کرده یا نصیحتش