2777
2789
عنوان

دو کلام حرف دلی

120 بازدید | 18 پست

-همزمان که بهت قول دادم قوی باشم دلم میخواد واسه اینکه انقدر  نادیده م میگیری و باهام سرد رفتار میکنی یه آهنگ بی کلام غمگین بزارم و گوش کنم و ساعت ها بنویسم

-خاک تو سرم که بعضی وقت ها انقدر احساساتی میشم که به تمام اطرافیانم آسیب میزنم

-بابا دوسم نداره دیگه چیکارش کنم نمیتونم مجبورش کنم و چاقو زیرگلوش بزارم که دوسم داشته باشه

-بیچاره دخترک

کل روز را به گریه گذراند؛فقط برای آنکه عروسکی شبیه عروسک گم شده‌ش را در آغوش دخترکی دیگر دید

این روزها دخترک را می‌بینم؛اما نه به غلیظی قبل

انگار گذر زمان شیره ی وجودش را کشیده و ستاره های درونش را از او ربوده:)

نوشته های خودمه:)

شاید طبق استاندارد های ادبیات نباشه؛اما تکه ای از وجودمه:)

تکه ای که باعث میشه همه چی رو خیلی عمیق تر حس کنم-🥲

نوشتن روح و پخته تر میکنه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه شما هم هروقت چیزی رو نوشتید و حس کردید دنیای اطراف تون برای پذیرش این احساسات لطیف و انسانی آماد ...

سلام خوبی میگم توی تاپیکم گفته بودی دهم انسانی هستی به نظرت منم تغییر رشته بدم میرسونم؟ توی تخصصیاتون کدوم درسین؟

سلام خوبی میگم توی تاپیکم گفته بودی دهم انسانی هستی به نظرت منم تغییر رشته بدم میرسونم؟ توی تخصصیاتو ...

سلام عزیزدلم:)

اره بابااا

ببین مدرسه ی ما یه سری درس ها رو از تابستون شروع کرده برای همین یه سری درس ها رو جلوییم

ولی خب واقعا فقط دوماه گذشته خیلی بهتره الان تغییر رشته بدی تا اینکه بزاری سال بعد که تو تابستون بخوای جمع کنی واااقعا سخته 

میتونم بپرسم هدفت چیه؟ و اینکه سختترین درستون چیه؟

هدف خاصی ندارم واقعا

فقط حس کردم برای علوم انسانی ساخته شدم

واقعا به خودت و معلم بستگی داره؛مدرسه ی ما زبان رو خیلییی سطح بالاتر از کتاب کار میکنه و زبان برای من سخت ترین درسه

عه جالبه برا ما اینطوری نیستش خودشم با انسانیا مشترکه

خب خداروشکر

کلا بستگی به خودت داره

اگه حس میکنی درس های تحربی برات جالب نیست و انسان و مسائلش از نظر روحی و فرهنگی برات جالب تره برو انسانی

البته میخوای درس هاش رو یکم نگاه کن ببین برات جالبه یانه

موفق باشی دوستم:)