2777
2789
عنوان

بابچه کلاس اولی چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 52 پست
معلم کلاس دوم باید روی تابلو بنویسه و سرپا باشهچون کلاس دوم تقریبا مثل کلاس اول تلاش زیادی میطلبهمعل ...

آها جواب خودخواهانه خوبی بود غیر ازین انتظار نداشتم

بله حتما چشم معلم خصوصی میگیرم.🥴

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

شما هم معلمی هستی که پر مدعا دلسوز بچه ها نیستی طلبکاری زبون تلخ و وجدان کاری نداری.شما خودت هم میدو ...

وجدان کاری من رو شما معلوم نمیکنید چون نه دانش اموزتون داخل کلاس من هست  که از روند اموزش بنده مطلع باشید

نه من رو از نزدیک دیدید

خداروشکر من هر شب سرم رو با خیال راحت روی بالشت میگذارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها جواب خودخواهانه خوبی بود غیر ازین انتظار نداشتمبله حتما چشم معلم خصوصی میگیرم.🥴

خدا امثال شما والدین رو نصیب هیچ معلمی نکنه

مطمین باشید معلم دختر شما ، بخاطر رفتارهای شما برای دخترتون دل نمیسوزونه

دیگه حتی ریپلای هاتون رو باز نمیکنم و نخونده پاک میکنم

ب سلامت 

وجدان کاری من رو شما معلوم نمیکنید چون نه دانش اموزتون داخل کلاس من هست که از روند اموزش بنده مطلع ...

بچه ی من شاگرد شما نیست ولی حرف ها و اعتقاداتتون مخصوصا همون جمله ها ک گفتین درسمو میدم یکی خواست بفهمه نفهمید هم بمن‌چه، یا معلم سن بالا میگه دلسوز نباشین ماهم میگیم اوکی .دیگه فهمیدیم چه خبره.

من واقعا امیدوارم همینطور باشه و شما جز اون دسته ی کم باشید

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خدا امثال شما والدین رو نصیب هیچ معلمی نکنهمطمین باشید معلم دختر شما ، بخاطر رفتارهای شما برای دخترت ...

معلم دختر من منو حتی یکبار هم ندیده😐 چون ماشالله حتی اجازه گروه زدن هم نمیدن جلسه هم نذاشتن حداقل ببینن چه خبره‌

امیدوارم امثال شما هرچه زودتر دل بکنید ازین پولی که ازین راه به دست میارید وقتی علاقه ای نیست وجدانی نیست‌

خوب بود از اول ریپ نمیزدی خانم ‌‌

منم با جیغ و دعوا میگم از بس سربه هواست.امروز صبح دلم میخواست زار زار گریه کنم 😭😭😭

الان مینویسه بادام.. دوتا خط بعد همون بادام رو بلد نیست بخونه.. وای مگه میشه اخه.. من دیشب به معلمش پیام دادم گفتم اینجوری من نمیکشم که این خیلی ضعیفه.. گفت کاملا طبیعیه شما فقط با صبوری ادامه بدین 😭😭😭😭

الان مینویسه بادام.. دوتا خط بعد همون بادام رو بلد نیست بخونه.. وای مگه میشه اخه.. من دیشب به معلمش ...

وای منم همینطور .رفتم پیش معلمش صحبت کردم کمی آروم شدم .گفت با صبر و حوصله درست میشه .گفت شما یک دونه هست من ۳۷تا گفت این چهار ماه خیلی سختی هست

وای منم همینطور .رفتم پیش معلمش صحبت کردم کمی آروم شدم .گفت با صبر و حوصله درست میشه .گفت شما یک دون ...

اره کار معلما که خیلی سخته.. ولی بچه ها معلموشونو بیشتر قبول دارن تا مادرا.. مثلا معلم بگه انحام میدن ولی مادر بگه نه..