2777
2789
عنوان

بابچه کلاس اولی چکارکنم

325 بازدید | 52 پست

معلمش بیخیاله میگه وظیفه من نیست نگید مدرسه عوض کن ک شرایطشوندارم آموزش پرورشم رفتنش فایده نداشت 

مثلاسرکلاس درس ک میده بچه هایی ک بازیگوشی میکنن اهمیت نمیده 

میگه فلان صفحه حل کنید کتابتون بیارید اگر نبرن اهمیت نمیده حتی موقع املا سخت نمیگیره ک بچه هاسرگرم نباشن و ب حرفش گوش کنن 

بچه من توخونه عالی املا میگرم عالیه همه چیش اما تومدرسه بازیگوشی میکنه همه روهراب میکنه 

موندم چکارکنم 

خسته ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دولتیه؟

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

زمان ما بود که معلما جون میداشتن. طوری که کسی که حتی پدر مادرش بی سواد بودن هم به مشکلی نمیخورد. الان انجام وظیفه میکنن اکثریت فقط.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

وااااای مشکل پارسال من دختر منم کلاس اول همینجور بود خیلی اذیتم کرد بازیگوش و بی دقت و حواس پرت

اما خدا خیر بده به معلمشون خیلی پیگیر بود حتی نمینوشت دخترم زنگ تفریح باهاش کار میکرد و حسابی یاد میگرفت و عالی شد

بنظرم شمام خودت سعی کن تو خونه برسونی دخترتو 

مدرسش دولتیه یا غیر انتفاعی؟

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه کلاس اولی واقعا زحمت اصلیش با مادره تا راه بیفته  . معلم چجوری به این همه بچه برسه؟ کتاب نبره سخت نمیگیره خب چیکار کنه دعوا کنه! خب این وظیفه مادره که کتاب بچه رو بزاره . دختر من کلاس دومه دیگه خودش میزاره اما پارسال واقعا همش با خودم بود . سختگیری های معلمش هم تاثیر عکس داشت واقعا . این سال باید صبرت و اعصابت زیاد باشه . سال دوم خیلی راحتتره

کلاس اول یکم بچها تا میخان عادت کن و یاد بگیرن طول میکشه

اینکه قانون پذیر بشند و سر تایم به کارهاشون برسن

معلم ها هم شانسی دیگه

گاهی خوبن گاهی نه

معلم کلاس اول پسر من انقدر سختگیر بود.

بچه کلن استرس داشت سر کلاس اصلن دوست نداشت بره!!باز خوبه معلم بچه شما گیر نمیده

کم کم رو روال میافته نگران نباش

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چ حوصله داریاول‌کنتو آموزش دخالت نکنکم کم خودش یاد میگیره من ک اصلا اهمیت نمیدما

آخه دیکته توخونه بهش گفتم همه رو درست نوشته تومدرسه غلط ننوشته 

اصلا ننوشته از ده تا کلمه دوتاشونوشته

خسته ام