2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر

لطفا بخونید کمکم کنید

من الان پیش دکتر امین پیرایه گر تو تهران میرم و سابقشم زیاده ک  rtms  و نوروتراپی انجام میدن اول بگین نظرتون چیه تاثیر دارن یا الکین و بخاطر پول کار میکنن و حتا نقشه مغزی

و یکی از اشناهامون انجام یجا دیگ پیش مریم حجازی انجام داده حالش بد شده رفته بیمارستان و بیهوش شده بود و یه دکتری ک هم روانشناس و روانپزشک بوده گفته اینا همش الکیه بخاطر پوله و تحت نظرش بوده خوب شده دکتر نور بالا هست و الان پیشش میره و خودم حس میکنم نوروتراپی بد نیس

الان چیکار کنم ب نظرتون؟

من اطلاعات تخصصی ندارم که بتونم راهنمایی کنم 

ولی منم یکی از دوستام ۵۰ جلسه انجام داده بود هیچی به هیچی ولی اینجوری هم نمیشه قصاوت کرد کیس با کیس فرق داره 

شما باید بری از ی ادم باتجربه و باسابقه بپرسی 

من پیشنهاد میکنم بری دکتر بخشایش تو کرج هم ویزیت بشی و مشکلت رو بگی هرکار لازم باشه بگی ارجاع بده به کسی تو تهران 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اطلاعات تخصصی ندارم که بتونم راهنمایی کنم ولی منم یکی از دوستام ۵۰ جلسه انجام داده بود هیچی به هی ...

دوستتون کجا انجام داده و چی انجام داده دقیقا؟