2777
2789
ارع نیم استین اونم میگه لباس آستین دار نپوش😐

پس دوستت مشکل داره واقعا ، اونی ک با کسی رله در حال آشناییه یا طرفو دوست داره ، براش مهم ارتباطه ! نه چیز دیگه. زیادی گیر نمیده به این چیزا

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زیاد دیدم اکثرا یه سری کارای دینی و انجام میدن یه سریو نه نمیشه بگی چون اونو قبول داره حتما به بق ...

خب در اصل وقتی کامل انجام نده هیچکدوم قبول نیست

هر دینی میخواد باشه باشه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
منم یه دوست دارم نماز می خونه با ناخن کاشت نماز می خونه میره پارتی اصلا همه چیش با هم پارادوکسه خودش ...

خب اون ارتباط خودش و خداشه ، حالا هرطور ک‌دپس داره !

فوضولی چرا میکنید توی کار بقیه؟

یعنی داره سو استفاده می‌کنه یا دوسم داره؟

احتمالا گزینه اول . توی مپارد دیگه هم امتحانش کن اگه دیدی سوء استفاده میکنه کات کن باهاش ، هرکسی ارزش نداره. اونی ک دوستت داشته باشه ، میذاره ک‌راحت باشی ، هرجور دوست داری خودت باشی 

مثلن چجوری امتحانش کنم ؟

بهش بگو خیلی گیر نده مثلا اینجور راحتم (آستین دار بپوشم) ، یا مثلا بگو موهام بهم ریخته ست ، شال باشه راحتترم ، اگه دیدی بهونه گرفت و پرخاشگری کرد یا ارتباطشو باهات کم کرد ، کات کن بدون شک

به عنوان کسی که حجاب نداره بهت بگم: مرز رابطه راحت بودن خودته. اگه راحت نیستی شالت رو برداری کسی حق نداره مجبورت کنه.

اینکه میگه بردار وگرنه قطع میکنم!!! ته بیشعوریه! خودت قطع کن تماس رو

به حست اعتماد کن

بهش بگو خیلی گیر نده مثلا اینجور راحتم (آستین دار بپوشم) ، یا مثلا بگو موهام بهم ریخته ست ، شال باشه ...

تا حالا گفتم نمیخام بردارم شالمو میگه تا سه ثانیه دیگه گوشیو قطع میکنم همشم پیله میکنه بردار بردار 

خب اون ارتباط خودش و خداشه ، حالا هرطور ک‌دپس داره !فوضولی چرا میکنید توی کار بقیه؟

کاری نداریم گفتم یعنی آدمای این طوریم هستن و گر نه چیزی نمیگم بهش که

اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین