2777
2789
عنوان

ببخشیدا رو به دیوار ولی کمک(پریودم)

119 بازدید | 10 پست

دارم نابود میشم اولین باره اینقدر درد دارم بگید چکار کنم تا نمردم😭🙏

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص نداری 

رازیانه بخور

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂هم علی مال من است وهم عمر♡داغ عشق هردودارم درجگر♡هردویاران پیامبربوده اند♡آن دوباهم چون برادربوده اند♡بینشان کینه نبودازیکدگر♡بلکه دامادعلی بوده است عمر♡ای که آنان راعدوزانی زکین♡ای بدان خارج شدی ازراه دین♡دردل فاروق واهل سنت است♡این چنین عشقی یک نعمت است♡

ترانگزامیک اسیدیامفنامیک بخور

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂هم علی مال من است وهم عمر♡داغ عشق هردودارم درجگر♡هردویاران پیامبربوده اند♡آن دوباهم چون برادربوده اند♡بینشان کینه نبودازیکدگر♡بلکه دامادعلی بوده است عمر♡ای که آنان راعدوزانی زکین♡ای بدان خارج شدی ازراه دین♡دردل فاروق واهل سنت است♡این چنین عشقی یک نعمت است♡

چهارشیرین درست کن بخور 

حتما رحمت رو با حوله یا کیسه آب گرم نگه دار 

چهار شیرین :

نبات - شکر - قند رو بریز داخل تابه بذار ذوب بشن  باید مدام هم بزنی که نسوزن تا ذوب بشن 

بعد یک لیوان آبجوش بریز داخلش و بذار دو سه قل بزنه 

بعد نصف قاشق عسل بریز داخلش و گرم گرم بخور 

این معجون به شدت معجزه هست برای رحم و درد پریودی