2777
2789
عنوان

شیرگرفتن کودک

168 بازدید | 29 پست

میخام دخترمو از شیر بگیرم اگه میشه بهم کمک کنید اول بچمه ۴بهمن میشه ۲سالش ولی میگن توی زمستون شکم بچه یخ میزنه اگه شیز نخوره تصمیم گرفتم الان ک پاییز بگیرم تجربهاتون رو باهم به اشتراک بزارید ممننون

منم پسرم رو ۲۲ ماهگی گرفتم با اینکه خیلی وابسته بود سریع کنار اومد پسر من به بو خیلی حساس بود منم سر سینم زردچوبه زدم بدش اومد دیگه نیومد سمتش خودمم باورم نمیشد انقدر سریع دل بکنه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

انقدر که خودم غصه خوردم پسرم نخورد الحمدالله چون مادرم یه وابستگی داره اولش سخته من کلی گریه کردم 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای از شیر گرفتن باید کوچولوتون خوب غذا بخوره تا سیر بشه، من اول شیر روز و قطع کردم غذا میدادم میخورد هروقت سراغ شیر میومد یا با خوراکی مثل بادوم و تخمه سرش و گرم میکردم یا اسباب بازی میدادم بهش ، بعد که کامل شیر روز و قطع کردم شیر شب و قطع کردم 

موقع خواب خوب غذا میدادم و اب، وقتی هم وسط خواب بیدار میشد میزاشتم رو پام تکون میدادم تا بخوابه 

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
منم پسرم رو ۲۲ ماهگی گرفتم با اینکه خیلی وابسته بود سریع کنار اومد پسر من به بو خیلی حساس بود منم سر ...

پسرت شبا با شیرخوردن میخابید من روز میتونم گولش بزنم ولی شب اذیت میشه

و اینکه سینه هات متورم میشه و دردناک برو زیر روش آب گرم یکم ماساژ بده و البته من اینجا زیاد شنیدم برگ کلم رو بزاری روی سینت خیلی کمک میکنه تو آروم شدن درد و خشک شدن شیرت

پسرت شبا با شیرخوردن میخابید من روز میتونم گولش بزنم ولی شب اذیت میشه

با شیر می‌خوابید ولی من چند ماه قبل شیر شبش رو قطع کرده بودم یعنی دیگه شبا بیدار میشد شیر نمی‌دادم بهش با لالایی میخوابوندمش

با شیر می‌خوابید ولی من چند ماه قبل شیر شبش رو قطع کرده بودم یعنی دیگه شبا بیدار میشد شیر نمی‌دادم ب ...

ن من قطع نکردم تو شب یکی دوبار بیدارمیشه شیرمیخوره 

یعنی الان خوبه بگیرمش میترسم زود باشه

نه وقتی غذا خوب میخوره مشکل نداره بگیرش منم دخترمو هجده ماهگی از شیر گرفتم ، الانم درگیر از پوشک کرفتنم که همکاری نمیکنه

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
ن من قطع نکردم تو شب یکی دوبار بیدارمیشه شیرمیخوره

خب بنظرم یک ماه شیر شبش رو قطع کن بعد شروع کن 

نه وقتی غذا خوب میخوره مشکل نداره بگیرش منم دخترمو هجده ماهگی از شیر گرفتم ، الانم درگیر از پوشک کرف ...

وای پوشک گرفتن خیلی پروسه سخت تری هست خدا صبرت بده با جایزه گولش بزن هواست هم باشه اصلا تحت هیچ شرایطی دعواش نکنی