2777
2789
عنوان

شیرگرفتن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 29 پست
تو روز زیاد شیر نمیخوره فقط وابستگی داره به سینه الکی دوتا مک میزنه میره

ببین اگه زیاد وابستگی نداره زود میره از شیر پسر من یکسره به من چسبیده بود 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
وای پوشک گرفتن خیلی پروسه سخت تری هست خدا صبرت بده با جایزه گولش بزن هواست هم باشه اصلا تحت هیچ شرای ...

جایزه خوراکی تزیین دسشویی، لگن دسشویی هرروشی بگی رفتم اما جواب نمیده

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای پوشک گرفتن خیلی پروسه سخت تری هست خدا صبرت بده با جایزه گولش بزن هواست هم باشه اصلا تحت هیچ شرای ...

وای اره بزار خودش هرموقع عقلش برسه بهت میگه دیگ مای بی نی نکن الان چندماهشه

جایزه خوراکی تزیین دسشویی، لگن دسشویی هرروشی بگی رفتم اما جواب نمیده

چند وقتشه؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

اول شیر شبش رو قطع کن

من الان بچه ام ۷ ماهشه از ۶ ماهگی شیر شب ندادم دیگه 

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

بنظرم زوده ببین پسر من ۲.۵ سالش بود کامل حرف می‌زد و کامل میفهمید جیش بگه ولی بازم خیلی اذیتم کرد صبوری زیاد میخواد ولی بنظرم شما عجله نکن هنوز خیلی زوده

یه ماه دیگه دو سالش تموم میشه، تقریبا کامل صحبت میکنه من موندم چرا جیش و نمیگه اصلا دوست نداره بگه

اره خیلی زوده اذیتش نکن خاله من پسرش ۳سالشه تازه از پوشک گرفته اینقد راحت جدا شد از پوشک

اخه توی اذر زمستون میگن قدیمیا نباید از شیر بگیری

والا قدیمیا زیاد از این حرفا میزنن حالا به من میگفتن تابستون نگیر هوا باید خنک باشه من تو تابستون گرفتم هیچیم نشد

پس هنوز زوده بگیریش بزار عید یا بعد عید بگیر

نمیدونم دختر بزرگم و بیست ماهگی از پوشک گرفتم و راحت همکاری کرد به هوای اون خواستم کوچیک رو هم زود بگیرم که همکاری نمیکنه

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
پس اهمیت ندم بهمن ماه از شیر بگیرمش

بنظرم یکماه از شیر شب بگیرش بعد که کامل عادت کرد شروع کن