2777
2789

خاستگارای رهگذرم بودن بس بود خوشمم نمیومد بیشتر اوقات ازشون ولی این آخری بعد چهار روز که عکسو دیدن حتی زنگم نزدن بگن نمیخوایم خیلی خورد تو ذوقم قبلی ها سریع میزنگیدن فرداش یا همون روز هی باخودم کلنجار میرم دلیلش چی بوده نخواستن از خودم نمیخوام تعریف کنم ولی میگن خوشگلی بدون عمل و... هیکلمم ظریف ... دیگه به مامانم گفتم به واسطه چیزی نگو کوچیک میشیم میخواستن میگفتن واسطه که خودشو زده به اون راه درصورتی که قبلش کلی خوشحالی میکرد 💔حالا که من چشمم گرفته بود طرفو نشد😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسه واقعا تجربه نمیخوام دیگه 🥲

عزیزم ببخشید من انقدر پیام میدم بهت ولی لطفا میشه جوابم رو بدی؟ حست خیلی درست درمیاد برام 

میشه بگی آقای س هنوز به شخصی که قبلا باهاش بوده فکر میکنه یا نه و میخواد برگرده بهش؟ اونی که روی گوشیش دیدم همون نفر قبلی بود ایا پیام عاشقانه رد و بدل میکردن یا اینکه برگشتن به هم؟ یا مثلا پیام کاری چیزی بود؟ یا کس دیگه ای بود 🥲🥲

ببخشید بخدا زیاد شدن سوالام 🥲

عزیزم ببخشید من انقدر پیام میدم بهت ولی لطفا میشه جوابم رو بدی؟ حست خیلی درست درمیاد برام میشه بگی آ ...

این آقا بین دو شخص دودل هست هنوز درست تصمیم نگرفته ولی اینکه ممکنه اون خانوم که مد نظرته باهاش پیام رد و بدل میکنه ممکنه بیشتر دردو دلی باشه و ... 

این آقا بین دو شخص دودل هست هنوز درست تصمیم نگرفته ولی اینکه ممکنه اون خانوم که مد نظرته باهاش پیام ...

ازت خیلی ممنونم 🥲

ببخشید حس میکنی مثلا کی بتونه قاطعانه تصمیمش رو بگیره؟ منو انتخاب میکنه؟ 

به نظرت هنوز با همن با نفر قبلیش یا اینکه تموم کردن کلا رابطه‌شون رو؟ 

ازت خیلی ممنونم 🥲ببخشید حس میکنی مثلا کی بتونه قاطعانه تصمیمش رو بگیره؟ منو انتخاب میکنه؟ به نظرت ه ...

شاید 3.4ماهی طول بکشه ری اکشن نشون بده ولی احتمالش کم نیست انتخابت کنه 

شاید 3.4ماهی طول بکشه ری اکشن نشون بده ولی احتمالش کم نیست انتخابت کنه

به چی ری اکشن نشون بدم؟ 

فکر کنم منظورت این بود که اون ری اکشن نشون بده اره؟ 

بعد میشه اینم بگی به نظرت کات کردن کامل کامل؟ 

این حرفایی که با من میزنه منظور داره؟