2777
2789
عنوان

نحوه استایل کردن بارونی

151 بازدید | 24 پست

؟

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کنید بارون بیاد اول بعد ب فکر ست کردن بارونی باشید

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

بارونی که تازه گرفتم کوتاهه کاملا .باشال بوکله پولکی و کنار ریش و شلوار نیم بگ میپوشم.قشنگ میشه.

ولی اگه برگردم عقب بارونی بلند میگرفتم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

هوا سرده نمیشه با شومیز چرخید که

والا هوا هم‌سرد نیست😐

بهاریه

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

دعا کنید بارون بیاد اول بعد ب فکر ست کردن بارونی باشید

چشم‌ وایمیسیم بارون بیاد بعد استایل میزنیم😐

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

چشم‌ وایمیسیم بارون بیاد بعد استایل میزنیم😐

این بهتره🤪

بارونی که تازه گرفتم کوتاهه کاملا .باشال بوکله پولکی و کنار ریش و شلوار نیم بگ میپوشم.قشنگ میشه.ولی ...

برای من متوسطه جلوش بند داره

چرا؟کوتاه خیلی قشنگ تره به نظر من

برای من متوسطه جلوش بند دارهچرا؟کوتاه خیلی قشنگ تره به نظر من

اره خودمم با کوتاه راحتترم و بیشتر دوس دارم.اما انگار الان بلند مد شده باز

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اره خودمم با کوتاه راحتترم و بیشتر دوس دارم.اما انگار الان بلند مد شده باز

کوتاه شیک تره

بنظرت بارونی سفید با بگ مشکی قشنگه یا با شلوار اسکینی مشکی و بوت سفید؟