قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️
دعا کنید بارون بیاد اول بعد ب فکر ست کردن بارونی باشید
نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 79
نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 79
دعا کنید بارون بیاد اول بعد ب فکر ست کردن بارونی باشید
چشم وایمیسیم بارون بیاد بعد استایل میزنیم😐
قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️
بارونی که تازه گرفتم کوتاهه کاملا .باشال بوکله پولکی و کنار ریش و شلوار نیم بگ میپوشم.قشنگ میشه.ولی ...
برای من متوسطه جلوش بند داره
چرا؟کوتاه خیلی قشنگ تره به نظر من
اره خودمم با کوتاه راحتترم و بیشتر دوس دارم.اما انگار الان بلند مد شده باز
کوتاه شیک تره
بنظرت بارونی سفید با بگ مشکی قشنگه یا با شلوار اسکینی مشکی و بوت سفید؟