2777
2789
عنوان

نحوه استایل کردن بارونی

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 24 پست
اینجا که خیلی سرده بارونی هم جواب نیست

کجایین مگه 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

اینجا که خیلی سرده بارونی هم جواب نیست

فکر کنم اردبیل باشی😂

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوتاه شیک ترهبنظرت بارونی سفید با بگ مشکی قشنگه یا با شلوار اسکینی مشکی و بوت سفید؟

من بارونیم کرم هست و با شلوار بگ مشکی میپوشم.بوت سفید دوس ندارم اصلا

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بارونی زیتونی به چه رنگ شلواری میاد؟

جین مشکی یا جین آبی کم رنگ

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

شما کجایین ؟ ما شمالیم اخه بیشتر شهر ها الان هوا سرده میخوایم بریم تهران زن داداشم زنگ زده کاپشن این ...

من اراکم ،شبا خنکه فقط سرد نیست 

یکی از فامیلامون کاشانن هنوز کولر میزنن 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

من اراکم ،شبا خنکه فقط سرد نیست یکی از فامیلامون کاشانن هنوز کولر میزنن

اها اراک نمیدونم اصلا نیومدم اونورا 

کاشان کولر میزنن 🙄خود کاشان یا اطرافش ؟مامانم اینا کاشان من خودم شمال افتادم غریبم🥲😁 دیشب حرف میزدیم میگفت سرد شده که یه هفته میشه بخاری روشن میکنن 

اها اراک نمیدونم اصلا نیومدم اونورا کاشان کولر میزنن 🙄خود کاشان یا اطرافش ؟مامانم اینا کاشان من خود ...

ن خواهر شوهرم میگه ظهرا کولر میزنیم دم داره ،شبا پنجره باز میکنیم‌میخابیم 

اراک هم‌خنکه سرد نیست ،مثل هوای بهاره آفتابی و خنک