2777
2789
نه کاپ استقامت میرسه به تو درضمن لزومی به جلب توجه ندارم داد و هوار راه بندازم سر پریود شدن

اونی که به جلب توجه نیاز نداره نمیاد بگه چند روزه تپ دارم میمیرم فلان

برای من شعار نده

دانشجو🧠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کاپ استقامت میرسه به تو درضمن لزومی به جلب توجه ندارم داد و هوار راه بندازم سر پریود شدن

انقد حالت خرابه که یه خاطر تاپیکم ببین داری چیا مینویسی 

متاسفم برات

دانشجو🧠

چیه چرا بدت اومده حالا؟

چیش برات فشار اورده؟

سر اینکه گفتم پریودم؟

اخی فشاری نشو خوشم اومده تاپیک زدم میتونستی تاپیکم نیای

دانشجو🧠

در ضمن ادمای نامهربونی مثل تو خیلی زیادن که به جای درک هم جنساشون میان طعنه میزنن بدون اینکه بدونن اون در چه شرایطی از زندگیش داره به سر میبره برام غیرعادی نیس چون ادمایی مثل تو زیاد دیدم.

بعدش از حق زن از ارزش زن ها صحبت میکنید وقتی بلد نیستی به هم جنس خودت احترام بذاری زخم زبون نزنی بهش انتظار نداشته باش بهت به عنوان خانم احترام گذاشته باشه

عملا میای بدون اینکه از درون من خبر داشته باشی بدون اینکه بدونی چی داره تو زندگیم میگذره میگی من مث تو به جلب توجه نیاز ندارم 

کاش یکم حرف زدن بلد بودیم اون موقع خیلی کم دل میرنجوندیم

امیدوارم یه روزی بتونیم به اون مرحله ای برسیم که به جای زخم زبون زدن و حرفای بی ربط گفتن یکم همو درک کنیم

دانشجو🧠

سلام شما توی یکی از تاپیکام صحبت کرده بودین گفتم یکم بیشتر ازتون مشورت بخوام منم علاقم روانشناسی هست و دهم تجربیم به نظرت تو همین رشته بمونم و تو دانشگاه آزاد این رشته رو ادامه بدم یا اینکه وارد انسانی بشم؟

سلام شما توی یکی از تاپیکام صحبت کرده بودین گفتم یکم بیشتر ازتون مشورت بخوام منم علاقم روانشناسی هست ...

سلام عزیزم خوبی؟

ببین من نمیتونم بهت بگم بمون تو تجربی برو آزاد یا برو انسانی برو دولتی 

چون ممکنه آزاد هر شهر متفاوت باشه 

آزاد شهر های بزرگ مسلما خوب بهتر از ازاد شهرای کوچیگ هست.

پس من نمیتونم بگم بمون برو آزاد یا برو انسانی و دولتی برو

از طریق هر دوش هم میتونی بری روانشناسی بخونی

مونده علاقه خودت که تجربی دوس داری یا انسانی

دانشجو🧠

سلام عزیزم خوبی؟ببین من نمیتونم بهت بگم بمون تو تجربی برو آزاد یا برو انسانی برو دولتی چون ممکنه آزا ...

به نظرتون روانشناسی قراره تا سه سال دیگه که میرم دانشگاه هم  بدون کنکور باشه؟ میترسم اگه تو تجربی موندم این قابلیت رفتن بهش از دانشگاه آزاد بسته بشه

به نظرتون روانشناسی قراره تا سه سال دیگه که میرم دانشگاه هم بدون کنکور باشه؟ میترسم اگه تو تجربی مو ...

ببین من نمیتونم قطعی بگم دانشگاه آزاد حتی سال بعدم بدون کنکور دانشجو میگیره چون ممکنه. همین الان که بدون کنکور میتونی وارد بشی میتونه همونقدم امکان داشنه باشه حذف بشه 

کسی از سه سال دیگه خبر نداره 

ولی خوب به نظر من اول هدفت دولتی باشه نه آزاد

دانشجو🧠

به نظرتون روانشناسی قراره تا سه سال دیگه که میرم دانشگاه هم بدون کنکور باشه؟ میترسم اگه تو تجربی مو ...

همین الان کلی از دانجشویان روانشناسی تجربی هستن ربطی نداره اگه دانشگاخ ازاد بخواد دانشجو بگیره دیگه از هر رشته ای تجریی ریاصی انسانی هم روانشناسی برمیداره 

دانشجو🧠

پس اگه بمونم تو این رشته خیالم راحت باشه؟ ممنون کمکم کردین

من نمیتونم نظر قطعی بگم که خیالت راحت باشه یا نه

چون نمیدونم سه سال بعد جی میشه ولی اگه قرار باشه بدون کنکور دانشجو برداره دیگه برمیداره بدون توجه به رشته اگرم برنداره از خیچ کودوم برنمیداره

دانشجو🧠