2777
2789
عنوان

دوستان توروقران کمک کنید

72 بازدید | 15 پست

مامانم یه دوره بسیار طولانی عصبی بوده، وسط همون اوضاع خیانت دیدن، مادرش رو هم از دست داد و از اون بدتر خیلی رفتارهای عجیب میشد ، یه مدت بود بهتر شده بود تا اینکه دوباره بخاطر اوضاع عصبی شده ، توروخدا مثلاً می‌ره تو اتاق یادش می‌ره که رفته دنبال چی، خیلی خیلی زیاد دارن تکرار میشن و خودش میگه چون ذهن به شدت مشغولی داره توروخدا بگید آلزایمر نیست؟ صبح قراره ره دکتر به چکاپ کنه من میترسم براش، ممکنه فقط بخاطر مشغله ذهنی باشه؟

اتفاقا یادش میرن😭

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

سلام خواهر ان شاالله که چیزی نیست

دکتر طب سنتی هم ببریدشون

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش خدا بزرگه بسپر دست خودشتا خدا نخواد یه برگم از درخت نمیفتهان شاءالله که چیزی نیست

😭بخدا همش دارم میسپرم دست خدا، مشکل پشت مشکل من باید چیکار کنم؟😭توروقران دعا کنید چیزیش نباشه

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

نه خستگی ذهن هست حافظه کوتاه مدتش مشغول یادش میره از الزایمر نیست

واقعا؟‌ خدا خیرت بده دلم آروم کردی یعنی تا فردا من میمیرم و زنده میشم 

واقعا؟‌ خدا خیرت بده دلم آروم کردی یعنی تا فردا من میمیرم و زنده میشم

بله نگران نباش وقتی خدا هست توکل کن 

۲۰ تا هم آیه الکرسی نذر کن بخون با خیال راحت بخواب 

آلزایمر اینجوری نیست 

اونوقت تورو هم باید فراموش میکرد 

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹
بله نگران نباش وقتی خدا هست توکل کن ۲۰ تا هم آیه الکرسی نذر کن بخون با خیال راحت بخواب آلزایمر اینجو ...

مرسی عزیزم، باشه نذر میکنم کاش هیچی نشه.

مرسی😭❤️

😭بخدا همش دارم میسپرم دست خدا، مشکل پشت مشکل من باید چیکار کنم؟😭توروقران دعا کنید چیزیش نباشه

بخدا منم مشکل زیاد دارم

همین الانم وسط خوابم بخاطر مشکلاتم بیدار شدم

هرشبم وضعم همینه الانم دارم با گریه تایپ میکنم

ولی چه میشه کرد دیگه فقط باید بسپاریم دست خدا

مطمئن باش که چیزی نیست و فقط خستگی ذهنیه ان شاءالله 

منم مامانم اوایل که باباش مرده بود چون یه سری مشکلات دیگه هم داشت اینطور شده بود

خودتو نگران نکن طبیعیه ولی خب برای اینکه خیالت راحت شه ببرش دکتر فردا

هرچی گفت یادت نره مارو خبر کنی گلم

بخدا منم مشکل زیاد دارمهمین الانم وسط خوابم بخاطر مشکلاتم بیدار شدمهرشبم وضعم همینه الانم دارم با گر ...

آخی چی بگم والا اینقدر مشکلات زیاد شده هیچکس آروم نیست، مامان بیچاره ام به روز خوش ندید از بعد ازدواج حالا اگه اینطوری بهش بشه کلا زندگی رو باخته😭دلم میخواد سالم سالم باشه تا زندگی خوب براش بسازم

منم مامانم اوایل که باباش مرده بود چون یه سری مشکلات دیگه هم داشت اینطور شده بودخودتو نگران نکن طبیع ...

واقعا؟ مامانم درد پشت درد بخدا، از خانواده پدریم هر چوبی بود خورده آخرش هم خیانت دید خیلی اذیت شد، مادرش هم دقیقه سر هفته ای که خیانت رو شده بود فوت کرد واقعا وحشتناک بود

باشه حتما خبر میدم مرسی از لطفت❤️😭

واقعا؟ مامانم درد پشت درد بخدا، از خانواده پدریم هر چوبی بود خورده آخرش هم خیانت دید خیلی اذیت شد، م ...

الهیی عزیزم🥲

خیالت راحت باشه من مطمئنم عادیه که الان اینطور از فشار عصبی حالش بد باشه

ادم وقتی فشار عصبی بهش وارد میشه همینطور میشه

خودتو ناراحت نکن گلم مطمئن باش چیزی نیست