2821
2789
عنوان

دلم می خواد 🥲

137 بازدید | 32 پست

دلم می خواد برم باشگاه وزنم بیاد رو 55

شکمم رو لیپو ساکشن کنم 

سینه هام پروتز کنم 

ابروهام میکرو کنم 

غبغبم بر دارم 

زاویه فک بزنم 

کات گونه بزنم 

نیم سی سی ژل لب بزنم 

همین فقط 

سفارشات پذیرفته نمی‌شود 😂😂😂

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم پیکر تراشیطلاهام جمع کردم یه روز بفروشم عمل کنم🗿

حیفه طلاهات 😱

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

بعد پتو روم میگه یه خواب تزوم و با کیفیت بهتره بگیر بخواب😂💔

اسی فقط یه جور گفتی فقط همین حجم کارات یادم رفت بکن خوب میشی ول کم نیس🥹💔

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بعد پتو روم میگه یه خواب تزوم و با کیفیت بهتره بگیر بخواب😂💔اسی فقط یه جور گفتی فقط همین حجم کارات ...

آره من نیست 😂

می ترسم چهارم مصنوعی بشه اونایی که ژل لب و کات گونه رو 

راستی دندونامم دوست دارم کامپوزیت کنم 😂

رفیقام میگن نه نیاز به ژل نداری بزنی مصنوعی میشی بدتر 

حس کمبود اعتماد بنفس دارمباشگاهم حال ندارم برم

اگر مشکلت اضافه وزنه تحقیق کن ببین عمل اسلیو بهتر نیست؟

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

2824
2823
2791
2779
2792