2777
2789
عنوان

دوست پسر

248 بازدید | 26 پست

بچه ها 

من تو یه مسافرت با یه اقایی اشنا شدم 

بعد الان دو ماهه در ارتباطیم ، این اقا خیلی ابراز محبت میکنه و همش میگه چیزی کم داشتی بگو و برو فلان چی رو بخر من پولشو میدم و دیگه کلا میگه ک قصدم باهات جدیه .

خودم حس میکنم خیلی ادم خوش قلبیه ، از قیافش هم خوشم میاد ، ولی نمیدونم چرا وقتی ابراز دوست داشتن میکنه به دلم نمیشینه واقعا نمیدونم چمه ، اون از هر لحاظ نگاش میکنم خوووبه 

میخوام دوسش داشته باشم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من 20 سالمه اون 23همون یه بار همو دیدیم ، یه صبح تا عصر باهم بودیم

من مخالف رابطه دوستی نیستم چون خودم همسرم دوست پسرم بوده . اما این حس پشت چت واقعا به دست نمیاد و من همیشه میگم دوست داشتن از شناخت درست میاد . صرف دو ماه چت اصلا ابدا کافی نیست من خودم پدرم میدونست پدرش میدونست باز زمان برد حس شکل بگیره

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر