2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 26 پست
نه حس نمیکنم مصنوعیه ، ولی برا جدی کردن رابطمون زیاد شوق ندارم

یه نکته دوستانه

اگه حس میکنی از روی عذاب وجدان یا حتی از روی حس فشار به خاطر محبت های اون ، میخوای سعی کنی دوسش داشته باشی، این حسو جدی بگیر و به خودت فشار نیار و سعی کن بیشتر بشناسیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نکته دوستانهاگه حس میکنی از روی عذاب وجدان یا حتی از روی حس فشار به خاطر محبت های اون ، میخوای سع ...

اخه یه چیزایی که برام خیلی مهمه تو این ادم دیدم ، برا همین دلم میخواد بیشتر براش شوق داشته باشم

اخه یه چیزایی که برام خیلی مهمه تو این ادم دیدم ، برا همین دلم میخواد بیشتر براش شوق داشته باشم

واسه دوست داشتن عجله نکن به نظرم، با شناخت بیشتر اگه با هم جور باشید به طور خودجوش بهش علاقه پیدا میکنی و اگه نباشید فاصله میگیری

من مخالف رابطه دوستی نیستم چون خودم همسرم دوست پسرم بوده . اما این حس پشت چت واقعا به دست نمیاد و من ...

برای چی کافی نیست؟ 

الان که قرار نیست ازدواج کنیم 

فقط میخوام شوقم بیشتر باشه برای شناختش 

قرار هم نیست تا ابد همو نبینیم 

من یه شهر دیگه دانشجوام 

وقتی برگردم شهر خودمون میاد یه مدت میمونه اونجا

اخه من بهش راه نمیدم چطور اجازه بدم ؟

خب خودش باید برات بخره وگرن تعارفرمیکنه  دیدی نخرید خب عکس مثلا بوتی پالتویی نشون بده بگو خیلی خوشم اومده نظر تو چیه بخرمش یا نه دیگ اون باید بفهمه و بخره اگ نخرید ک دیگ باید بیشتر بسنجیش منتظر منسبتها باشی ببینی چی می خره

خب خودش باید برات بخره وگرن تعارفرمیکنه دیدی نخرید خب عکس مثلا بوتی پالتویی نشون بده بگو خیلی خوشم ...

اخه نزدیک نیستیم ، یه سری گفتم از فلان چی خوشم اومده گفت شماره کارتتو بده ، ولی خب من اصلا همچین کاری نمیکنم 

نمیتونم بفهمم تعارفه یا واقعی

اخه نزدیک نیستیم ، یه سری گفتم از فلان چی خوشم اومده گفت شماره کارتتو بده ، ولی خب من اصلا همچین کار ...

این جملرو خیلی پسرا میگنن گول نخوریا ببین من با یکی مجازی اشنا شدم قراره ببینمش شهر دوره این حرفا اینقدر بهم زده ولی تعارف بوده من منتظرم بیاد ببینه منو ببینم چی خریده اگ نخریده بود ک دیگ حتما تو فشارش میذارم خرج کنه برام وگرن مشخصه بازیچم !

دیگ اینک شما هم باید صبر کنی تو دیدار های حضوری چیکار می کنه واست

این جملرو خیلی پسرا میگنن گول نخوریا ببین من با یکی مجازی اشنا شدم قراره ببینمش شهر دوره این حرفا ای ...

😂😂😂گول چیو بخورم 

نه بابا اونقدرا فکرمو درگیر نکرده بخوام گول بخورم 

من گولامو خوردم ، اگه خواست دیگه خودشو ثابت کنه ، نخواست هم مهم نیس برام😁

دقیقا افرین منم میذار ثابت کنه حالا تلاشمم میکنم نسد مهم نیی

من خودم از بچگی یکیو دوس داشتم ، 17 سالم بود اومد گفت اره من دوستت دارم تا چندماه پیش باهم بودیم،  ولی اصلا اونی نبود که فکر میکردم 

ولی خب حس میکنم قرار نیست دیگه کسی رو دوس داشته باشم اونجوری واسه همین میترسم 

اخه این هم خوش قیافه تر و هم با لول تر از اونه ولی من جذبش نشدم اونقدرا