2777
2789

خیلی اعصابم خورده از بخت و ازدواجم .از بیکاریم تو ۳۴ سالگی ازینکه از همون اول تنبل بارم آوردن انگار شاهزاده م ... آقا بالاسر داشتم و دارم حتی الان که جدا شدم و ی  بیوه م 

ازینکه تو ی شهر کوچیکم و بدون هیچ امکاناتی بدون هیج پیشرفتی ...... 

حالم از همه چی. بهم میخوره 

الان خواهرم اومد  گوشیش درست کنم بهش گفتم حوصله ندارم برو .گیر داد 

منم حواسم نبود اشتباهی زدم کل تلگرام ش ب چوخ رف ..

دوس دارم برم از همه انتقام بگیرم 

ازون زن کثیف 

دوس. دارم برم موهاشو از بیخ بزنم 

با چاقو تیکه تیکه ش کنم 

دوس دارم برم رو صورتش با چاقو خط بندازم 

هم خودش هم  شوهر بی غیرتشو که گذاشت زنش ب شوهرم بده بارها خانواده ش گفتن جلو زنتو بگیر بگیر 

دوس دارم اسید بریزم 

دوس دارم شوهرمو تا سر حد مرگ بزنم تا مُقُر بیاد اول کی پیشنهاد داده اول کی راهو کج رفته خود ششیا زنه ..

چون شوهرم میگف گول خورده  رک ب قبله وایساد و گریه میکرد تقصیری نداره کم کم اون زنه اینکار کردخ 

ولی گه خوووورد خوکووردگه خورد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی چه مظلوم

اگر شوهراتون انقدر ناز نازی و ساده لوحن که زود گول میخورن چرا گول محبتای زن خودشونو نمیخورن

مردک ریغ

زنه حرومزاده و شوهر سابقت حرومزاده تر... تمام

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

عزیزم وقتی جدا شدی چه اهمیتی داره کی اول شروع کرده مهم اینه هر دو ادامه دادن و خیانت کردن ، گول خورد ...

چون دیگ نمیتونم به ازداوج کنم 

حالم از همه بهم میخوره . چون اون باعث شد از همه مردا بدم بیاد 

تا بچه بودم مادرم حرف می‌زد از خیانت های پدرم . حتی پدرم یکبار بغل نگرفتم میترسیدم ازش . یذره بهم محبت می‌کرد فاصله میگرفتم ازش هیچوقت . سالی یبار عید روبوسی 

الانم شوهرم مچشو گرفتم تو خونه خودم 

چرا هیچوقت محبت نمیبینم

اخی چه مظلوماگر شوهراتون انقدر ناز نازی و ساده لوحن که زود گول میخورن چرا گول محبتای زن خودشونو نمیخ ...

راس میگی 

ولی دوس دارم اون زنه تاوان بده ولی همش مسافرت ک زیارته 

پس کو خدا؟؟؟

حق داری کاملاولی خوب تا یه جایی میتونی حرص بخوری و عزا بگیری دیگه باید بخاطر خودتم‌که شده پاشی و بری ...

۳۴ سالمه کجا میتونم برم .. با این سن 

الان هرکی میبینی ۲۲.۳ سالشه نشسته تو ی اداره 

ب من بگن کجا بودی تا حالا .

بعدم هیچ مهارتی بلد نیستم 

اصلا فجیع تنبلم

۳۴ سالمه کجا میتونم برم .. با این سن الان هرکی میبینی ۲۲.۳ سالشه نشسته تو ی اداره ب من بگن کجا بودی ...

پس حسابی خودتو باختی

حتما که نباید بری پشت میز بشینی 

خیاطی، آرایشگری ، جواهر دوزی ، آشپزی ،کیک و شیرینی........

پس حسابی خودتو باختیحتما که نباید بری پشت میز بشینی خیاطی، آرایشگری ، جواهر دوزی ، آشپزی ،کیک و شیری ...

😔😔😔 کاش آدم نبودم اونقدر تنبلم دوس داشتم ی ساعت دیواری یا یک تابلو رو دیوار میشدم 

شایدم بخاطر تنبلی م بهم خیانت کرد ولی نهههه 

اونا قبل من باهم بودن 

صبح ها زود بیرارشدم صبحونه ۷ ناهار ۲ شام ۱۰ 

نه تنبل نبودم شایدم بودم 

😔😔😔 کاش آدم نبودم اونقدر تنبلم دوس داشتم ی ساعت دیواری یا یک تابلو رو دیوار میشدم شایدم بخاطر تنب ...

فقط بگم خیانت هیچ هییییییچ دلیلی نداره فقط ذات کثیف اوناس نه مشکل تو 

فقط بگم خیانت هیچ هییییییچ دلیلی نداره فقط ذات کثیف اوناس نه مشکل تو

میشه دعا کنی واسم 

دعا کنی دست زنه برا بچه هاش رو شه رسوا شه تو فامیل. 

خیلی آسیب دیدم خیلی زیاد