2777
2789
این کتابو اونجاهایی که نباید میخوندمش و خوندمو دیگه نتونستم رغبتی داشته باشم برای ادامش(

وَأَنَا اخْتَرْتُكَ فَاسْتَمِعْ لِمَا يُوحَىٰ

و من تو را برگزیدم، پس به آنچه وحی می شود، گوش فرا دار.

آیه ۱۳طه

من کتاب های داستایفسکی و آنتون چخوف رو خیلی دوست دارم.استارتر جان بینوایان رو اگه نخوندین، بخونید ال ...

مرسی عزیزم

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🤣من خیلی لذت بردم مخصوصا چند فصل اول

خوشحالم که سالمی 😁♥️

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

وااای بهت بگم عاشقش میشی. یه تاپیک هم قبلا زدم اونقدر که به دلم نشست همین آیه ی اول سوره ی نسا. یعنی ...

اره خیلی از ایه های قران زیبتن واقعا

ولی تو همین نسا ایه هایی هست که نمیدونم حکمتش چیه ادم رفبتشو از دست میده

اره چرا که نه بگو عزیرم

اره خیلی از ایه های قران زیبتن واقعاولی تو همین نسا ایه هایی هست که نمیدونم حکمتش چیه ادم رفبتشو از ...

شریک به هر حال وقتی هست که یک مورد رو قسمت میکنیم مثلا یک کیک رو قسمت میکنیم و قسمتی مال یک نفر، قسمتی مال نفر دیگه. پس در شراکت، قسمت بندی داریم ولی خدا میگه زن و مرد نفس واحدند. برداشت من اینه که یعنی اگه غمی باشه، کل اون غم مال مرد هست و کل اون غم مال زن هست. وقتی شادی باشه کل شادی مال اون مرد هست و کل اون شادی مال زن هست و اون غم و شادی هم قسمت نمیشه.

اصلا میخوای داستان نباشه؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

کیمیاگر شاید 

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

دایره المعارف ها خوبن 

کتاب های جوک

گفتگو با خدا اثر ریتا استریکلند 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

مطالعه مطالب کتاب هیچکس به من نگفت با کمی تغییر به شکل فصلبندی شده و با عنوان مناسب با محتوای هر قسمت:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11144520/

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

چون گفتی عشق و عاشقی نباشه: مزرعه حیوانات مترو ناطور دشتکافکا در کرانهاز فرانکفورت تا رقه

حالا چند تام عاشقانه درست وحسابی به من معرفی کن

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

بیشعوری 

چهار اثر از فلورانس 

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....