2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بوف کر بود یا چی دقیق یادم نیست خوندم کتابشونوواقعا احساس میکنم ایشون یه افسردگی خیلییی خیلییی شدیدی ...

داستان بوف کور انگار یه کابوس بود شبیه کابوسایی که بعضی شبا میبینم همونقدر عجیب و ترسناک و غیر قابل درک

دوست دارم زندگی رو ❤️

منظورم بعضی ایه های سوره نساعهالبته که ادم های قشنگ دیگه قرانم خوندم خیلی به دلم نشستولی به نظر شروع ...

وااای بهت بگم عاشقش میشی. یه تاپیک هم قبلا زدم اونقدر که به دلم نشست همین آیه ی اول سوره ی نسا. یعنی من با خودم میگم مردها و زن ها فقط همین آیه ی اول سوره ی نسارو با جان دل بدونند، هیچ طلاقی رخ نمیده و زندگی ها گلستان میشه. خدا میفرمایید زن و مرد نفس واحد هستند‌. یعنی عاشق این عبارتم:نفس واحد. 

ببین خدا نمیگه زن و مرد شریک همند، قربونش برم میگه نفس واحدن‌ اگه بخوای کامل فرق شریک و نفس واحد رو میگم، عشق کنی.

من کتاب های داستایفسکی و آنتون چخوف رو خیلی دوست دارم.

استارتر جان بینوایان رو اگه نخوندین، بخونید البته با ترجمه ی حسینقلی مستعان. یه جاهایی من نمیتونستم خودم رو از شدت خوبیش کنترل کنم، زنگ میزدم برادرم، کلی باهاش بحث رو باز میکردیم.