2777
2789

سلام به همه دوست دارم برم كلاس ورزش وادامه بدم واسه مربيگري بيشترتي آرايكس مدنظرمه يه چندماهي هم رفتم كلاساشو ولي نميدونم بايدچندروز درهفته بايد برم تايكي دوساله بتونم مدرك بگيرم  يا قبل تي آرايكس چه كلاس ووزش ديگه اي بايد برم  به مربي ورزشم پيام دادم وازش راهنمايي خواستم كلي براش توضيح دادم كه راهنماييم كنه هم از نظر هزينه ورزش وكلي ولي اون در يكي دوكلمه جوابمو داد جواب پيام هاي بعديمم نداد خيلي حس بدي بهم دست داد احساس كردم كوچيك شدم خيلي 

حالا اينجا كسي هست كه مربي ورزش باشه ومنو راهنمايي كنه 

سلام. باید برید هییت ورزش همگانی یا امادگی جسمانی  شهرتون . اونجا ببینید دوره مربیگری دارن یا نه . نمی دونم تی ار ایکس زیر نظر کدوم هییت هست .اگه شهرتون نداشت برید هییت استانتون.  حتما باید مسلط باشین به این رشته یک الی دوسال مداوم تمرین کنین و بعد که وارد شدید اقدام کنین. با دیپلم می تونین مربی درجه سه بشین ولی یه دوره تئوری هم باید ببینید. هزینه ها هم متفاوته تو هر رشته. از تی ار ایکس خبر ندارم .ولی یه دوره تئوری و یه دوره عملی دارین و هر دوتاش هزینه هاش جدا. علاوه بر اینکه بعد قبولی باید یه هزینه ایم برای صدور کارت بدین. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد ازدواجم نتونستم درسمو ادامه بدم يا يه كاردرست وحسابي برم كلاس هم ميرفتم مثلا شنا و..ولي ادامه  ندادم كه واسم مفيد باشه حالا گفتم تحقيق كنم قبل كلاس رفتن كه هزينه الكي نكنم بعدش واسم مفيد باشه