2777
2789
عنوان

هفده سالمه

247 بازدید | 38 پست

کلاس یازدهمم

مبخوام نصیحت هاتونو بشنوم

ممنون

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست سه تا دوسته🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کم تو گوشی باش و وقتت رو اینجوری بگذرون و هدر بده ، چون دیگه هیچ وقت این روزا نمیان و روزای میاد ک حسرت الان رو بخوری و بگی ای کاش این کارو نمیکردم ، ای کاش درسمو میخوندم و کلیییی ای کاش های دیگه که هیچ فایده ای ندارن

نصیحت راجب چی راجب درس و رشته ،یا راجب تجارب زندگی

راجب همه چی

هرچیزی که فکر میکنین الان یا چند سال دیگه به دردم میخوره

ممنون🥲

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست سه تا دوسته🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

کم تو گوشی باش و وقتت رو اینجوری بگذرون و هدر بده ، چون دیگه هیچ وقت این روزا نمیان و روزای میاد ک ح ...

♥️♥️

بخون خیلی بخون

میخونم و همه تلاشمو میکنم

اما گاهی وقتا نام کاربریت میشم🤕😂😂