آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3573 عنوان بیخیال امروز شم یا باقیشو درس بخونم 63 بازدید | 5 پست مدرسه بودم و یهو سرما خوردم گلودرد و اینا الانم هنوز گلوم درد میکنه رفتم حموم بشینم بخونم یا استراحت کنم از فردا قوی بخونمدفعه قبل روز اول سرماخوردگیمو استراحت کردم زیاد مریضیم شدت نگرفت زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی... 1404/08/18 | 19:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چقدربدبختم عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 803 فقط میتونم بگم که بخواب و استراحت کن کاری کن که حالت خوب بشه یا چی انرژی میگیری همون کارو بکن
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3573 فقط میتونم بگم که بخواب و استراحت کن کاری کن که حالت خوب بشه یا چی انرژی میگیری همون کارو بکن با فیلم دیدن حالم خوب میشهمن ک کل پارسال روزی یدونه فیلم سینمایی یا انیمیشن میدیدم امسال تا الان هیچی ندیدم بخاطر درسا😁فرداهم مدرسهدنمیرم که امروزو جبران کنم زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
چقدربدبختم عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 803 با فیلم دیدن حالم خوب میشهمن ک کل پارسال روزی یدونه فیلم سینمایی یا انیمیشن میدیدم امسال تا الان هیچ ... اشتباهه محضه من دکترام میگم اشتباه محضهگند زدم به زندگیم با درس خوندنم
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3573 اشتباهه محضه من دکترام میگم اشتباه محضهگند زدم به زندگیم با درس خوندنم من دوس دارم برم دانشگاه فقط قطعا ازین محیطی کوچیکی ک زندگی میکنم دانشگاه بهتره خیلی ادمای جدید رفقای جدید و یه شهر دیگههر رشته ای بیارم میرم البته بجز بعضی رشته ها ک بازار کار ندارن زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
چقدربدبختم عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 803 من دوس دارم برم دانشگاه فقط قطعا ازین محیطی کوچیکی ک زندگی میکنم دانشگاه بهتره خیلی ادمای جدید رفقای ... تمام پس هر جور راحتی من میخوام بگم همه چی درس نیست باز هر جور دلت میخواد رفتار کن