2777
2789
عنوان

خونه پدر

94 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

من تقریبا هفته ای دو تا سه بار شب میرم خونه پدرم چون خواهر ندارم وابستگی شدیدی به مادرم دارم اونم اکثرا خودش زنگ میزنم بیا 

الان رفتم خونشون یه کاری داشتم ماشینم در خونه شون بود بابام بیرون بود وقتی رسید در خونه صداشو شنیدم داشت میگفت جا نمیگیره تو خونش هر دقیقه اینجاست با من بود دلم شکست آب تو چشمم جمع شد سریع کارمو انجام دادم مامانمم نبود اومدم خونه حالا بگید من برم یا نرم دیگه مامانم دوست داره برم بابام دوست نداره ماهی یک بارم بریم اونجا چون پیره حال و حوصله ش کم شده .من کلا زنی هستم کسی بهم بی احترامی کنه دیگه نگاهشم نمیکنم ولی پدر و مادر فرق می‌کنه داستانشون گیر کردم بین این موضوع

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

در هفته نهایت یکی دوبار برین دو سه ساعت سر بزنین

شب نمونید وابستگیتون و کم کنید

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

نمیدونم چی بگم ... اخه اونجا نخوای بری دیگه کجا میخوای بریعجیبه ...می خوای به روشون بیار. بگو من خیل ...

دقیقا من فقط همونجا میرم و تمام اونم شب دو سه ساعت میرم برمی‌گردم خونمون نزدیکه