2777
2789
عنوان

همه چی خدا بهم داده ولی خوش نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 20 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا پیش دکتر نرو که داروها وابستگی میاره. اصلا درمان هم نمیکنه اینو به تجربه میگم. برو تو آغوش پروردگار. 

خیلی عوامل هست که حال آدمو بد میکنه

میگم ببین کدومشه رعایت کن

یکیش خواستن بدبرای دیگران و بی تفاوت بودن به غم کسانیکه ازت انتظار دارن مثل مادر، پدر خواهرو برادر 

همسر وخانواده اش دوست و آشنا

سعی کن با خوب کردن حال دیگران حال خودتو خوب کنی

دیگری اینه که امکان داره ناخواسته باعث شدی حس حسرت  یا حسادت در کسی به وجود بیاد 

مثلا زیاد از خوشبختیت تعریف کردی یا به رخ کشیدی حال بداونم انرژی منفی به زندگیت میده

سبک زندگی هم مهمه

مثلا استفاده هفتگی از نوره ی بودار باعث نشاط و رفع افسردگی میشه

افرادی که خیلی به خودشون میرسن و نامحرم رو جذب خودشون میکنن باعث بی حالی و بی نشاطی تو زندگی خودشون میشن چه خانوم چه آقا 

نمازاتو اول وقت بخون که شاه کلید حل مشکلاته بعداز نماز صبح تا طلوع آفتاب بیدار باش چون روزی اون ساعت تقسیم میشه از خدا بخواه آرامش روزیتون بشه و روزی 50 آیه هم قرآن بخون تا شیاطین و انرژی‌های منفی ازت دوربشه 

سوره ی واقعه هرشب بخون تا احساس رضایت از نعمتها بیاد تو قلبت

یک درصد از پولاتو به نیت رضایت آقا صاحب الزمان در راه خیر مصرف کن هرماه کلی به زندگیت برکت میباره

به پدرو مادرهاتون خیلی نیکی کن جوری که اشک شوق بریزن و برات از ته دل دعا کنن

بچه هاتم اکرام کن این فرشته ها دعاهاشون به اجابت نزدیکتره

اینا یادم بود ان شاء الله آرامش بیاد تو زندگیتون عزیزم

اصلا پیش دکتر نرو که داروها وابستگی میاره. اصلا درمان هم نمیکنه اینو به تجربه میگم. برو تو آغوش پرور ...

عزیزم ممنونم  که وقتتو  برام گذاشتی من،من ۹ماه بارداری  برای اینکه حسم بره هر روزش رو قرآن خوندم هر روز سوره یاسین خوندم یعنی این ۹ماه شاید چند بار فقط نخوندم خیلی دعا کردم خیلی همش هم قرآن خوندم سوره  یاسین خداروشکر  یکم حالم بهتر شده خیلی بهم کمک کرد قرآن میشه بهتون  درخواست بدم و مشکلمو  شخصی بهتون  بگم  شاید بتونید  راهنماییم کنید😢😢😢

عزیزم ممنونم که وقتتو برام گذاشتی من،من ۹ماه بارداری برای اینکه حسم بره هر روزش رو قرآن خوندم هر ...

منم از دوره های کانال تنها مسیر نتیجه گرفتم

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

میتونی از مشاورانش هم استفاده کنی با100 هزارتومن ویزیت میکنن 

راهکار میدن 

پیگیری میکنن تا نتیجه بگیری