2777
2789
عنوان

همه چی خدا بهم داده ولی خوش نیستم

181 بازدید | 20 پست

من ۴ ساله ازدواج کردم و دو تا بچه آوردم پشت هم یکی دو ساله یکی ۶ماهه شوهرم خوبه و خدا خیلی چیزهای باارزش بهم داده مث شوهر خوب دو تا بچه سالم خانواده خوب خودم ولی دلم خوش نیست از زندگی نمیتوانم لذت ببرم ۳ساله یه مسافرت نرفتم اتفاقات خوب برام نمی‌فته  که خوش باشم همش دلم گرفته شرایط برای افسردگیم  محیا شده واقعا چرا خوشی نماید تو زندگیم خیلی چیزهای با ارزش دارم تو زندگی ولی نمیتوانم لذتشون  رو ببرم و خوشحال باشم شدم دقیقا مثل آدم زندانی خواهش میکنم برام دعا کنید یک ساله با حالت جنون دارم دعا میکنم و قرآن میخونم😢😢😢😢دوست دارم بمیرم واقعا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواطر شیطان بدجور روت اثر گذاشته

قرآن خوبه ولی کافی نیست

رسیدگی به دو تا بچه هم واقعا سخته حتما از کسی کمک بگیر

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟